VIRAL

Viral έγινε η αντίδραση της Heard όταν την πλησίασε ο Depp στο δικαστήριο

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη μετά το διαζύγιο των χολιγουντιανών σταρ Johnny Depp και Amber Heard, με την 36χρονη σταρ να καταθέτει χθες για δεύτερη φορά στο δικαστήριο.

Η σταρ και στις δύο καταθέσεις της περιέγραψε απίστευτες σκηνές κακοποίησης και οι ισχυρισμοί της περί σεξουαλικής και σωματικής βίας που βίωσε από τον πρώην σύζυγό της, πραγματικά σοκάρουν.


Η στιγμή, που όλοι συζητούν και έγινε viral, ήταν όταν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της δίκης, ο Depp έφτασε σε πολύ κοντινή απόσταση από τη Heard, με την ίδια να δείχνει πως τρομάζει επειδή την πλησίασε ο 58χρονος.

 


Ωστόσο, οι καταθέσεις της Heard και η στάση της στο δικαστήριο έχουν διχάσει τους χρήστες του twitter, καθώς πολλοί σχολιάζουν πως η ίδια διαρκώς κοιτούσε επίμονα τον Depp ενώ αυτός δεν της έριχνε ούτε ένα βλέμμα όσο αυτή κατέθετε, με άλλους να θεωρούν πως αυτή είναι απόδειξη πως ο Depp την κακοποιούσε και άλλοι να λένε το ακριβώς αντίθετο: πως συνήθως τα θύματα κακοποίησης δεν θέλουν καν να κοιτάξουν το πρόσωπο που τους φέρθηκε βίαια.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!