MARKET NEWS

Η Gnomi καλωσορίζει την ΙΚΕΑ.

Η Gnomi Integrated Communications έχει κερδίσει τον διαγωνισμό της ΙΚΕΑ Cyprus και είναι η διαφημιστική εταιρία που χειρίζεται πλέον το brand στην τοπική αγορά.

“Το να εξυπηρετείς τέτοια brands είναι σχολείο» σχολιάζει ο Γενικός Διευθυντής της Gnomi, Μάριος Ιωάννου.

Ήδη η ομάδα της Gnomi έχει συμμετάσχει σε workshop, στο οποίο η Marketing Manager της IKEA Σοφία Βορκά με την ομάδα της, μετέφεραν με ένα διαδραστικό και fun τρόπο την κουλτούρα και τις αξίες του brand - «Έτσι ξεκινούν οι σωστές συνεργασίες, ούτως ώστε οι άνθρωποι που θα δουλεύουν για το brand να νιώσουν από πρώτο χέρι το brand personality, για το οποίο μαζί με τους ανθρώπους της ΙΚΕΑ θα έχουν την ευθύνη να το προστατεύουν και να το αναπτύσσουν» δήλωσε η κα Βορκά.

Ο Σουηδικός διεθνής κολοσσός έχει εισέλθει στην Κυπριακή αγορά το 2007 και από τότε συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση του σαν ο Home Furnishing Specialist και trend setter.

Η Μαριάννα Ζερβίδου, υπεύθυνη για τη Στρατηγική Επικοινωνίας στη Gnomi, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το σπίτι σαν αξία πάντοτε ήταν σημαντικό για τον Κύπριο, την Κυπριακή κουλτούρα και φιλοξενία. Μέσα στη νέα πραγματικότητα όμως που ζούμε σήμερα, επαναπροσδιορίζεται και αποκτά ακόμα μεγαλύτερο νόημα. Η πανδημία σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση οδηγούν τους ανθρώπους να θέλουν να φτιάξουν όμορφα τους χώρους τους μέσα στους οποίους μοιράζονται σημαντικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους τους. Το σπίτι πια δεν είναι ο χώρος στον οποίο επιστρέφουμε μετά τη δουλειά. Είναι ο χώρος μέσα στον οποίο συναντιόμαστε, διασκεδάζουμε, δουλεύουμε μελετάμε, τρώμε, ονειρευόμαστε. Είναι ο χώρος στον οποίο ξαναβρήκαμε ο ένας στον άλλον. Η ΙΚΕΑ λοιπόν, ως ένα brand που δημιουργήθηκε για να κάνει τη ζωή στο σπίτι όλο και καλύτερη, είναι σήμερα πιο relevant από ποτέ.»

Η Gnomi, η οποία πρωταγωνιστεί για 55 χρόνια στην Κυπριακή αγορά, με αξιοσημείωτες και πολυβραβευμένες δουλειές στο ενεργητικό της και με ένα πελατολόγιο που συνδυάζει σημαντικούς διεθνείς αλλά και τοπικούς πελάτες, καλωσορίζει με ενθουσιασμό την IKEA Cyprus και υπόσχεται να λειτουργεί σαν brand guardian βοηθώντας το brand να φτάνει τους στόχους του με επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!