VIRAL

Νέο βίντεο δείχνει πως η Kim όντως δεν μπορούσε να φορέσει αυτό το φόρεμα

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκάλεσε η διαβόητη Kim Kardashian, όταν εμφανίστηκε στο φετινό Met Gala φορώντας το ίδιο ακριβώς φόρεμα, που είχε φορέσει η θρυλική Marilyn Monroe το 1962.

Η Kim δέχεται σφοδρή κριτική γιατί όχι μόνο τόλμησε να συγκριθεί με το απόλυτο θηλυκό του Χόλιγουντ, αλλά γιατί έβαλε το φόρεμα που έχει συνδεθεί με ένα σημαντικό κομμάτι της αμερικανικής ιστορίας, αφού αυτό το φόρεμα το φορούσε η Marilyn Monroe, όταν είχε τραγουδήσει το Happy Birthday Mr President στον Πρόεδρο Κένεντι.

Η Monroe φέρεται να είχε πληρώσει, για να αποκτήσει αυτό το φόρεμα, 1.440 δολάρια και σε δημοπρασία του 1999 το ίδιο φόρεμα πουλήθηκε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια. Άλλαξε ξανά χέρια όταν πουλήθηκε το 2016 για 4,8 εκατομμύρια δολάρια πριν το αποκτήσει το μουσείο «Ripley's Believe It Or Not». Σύμφωνα με το πρακτορείο, το φόρεμα βρίσκεται αποθηκευμένο μέσα σε θήκη από μουσελίνα για να αντέχει στον χρόνο.


To Μουσείο, που έχει το φόρεμα στην κατοχή του έδωσε τώρα στη δημοσιότητα μέσω social media, μια σειρά από βίντεο, που δείχνουν την πρώτη φορά που η Kim δοκίμασε αυτό το φόρεμα και με αυτό επιβεβαιώνονται τα όσα η ίδια η Kim είπε, πως το φόρεμα ήταν πολύ στενό για αυτή και έτσι χρειάστηκε να χάσει 7 κιλά σε λίγες μόνο εβδομάδες για να το φορέσει.


Σε άλλο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μουσείο «Ripley's Believe It Or Not», βλέπουμε πως οι υπεύθυνοι του Μουσείου, έκαναν ένα μοναδικό δώρο στην Kim, καθώς της πρόσφεραν ένα κουτάκι που είχε μέσα του μια τούφα από τα αληθινά μαλλιά της θρυλικής Marilyn.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!