VIRAL

Οι Μουτσινάς & Μελέτη έγιναν έξαλλοι με το σκηνικό με το γατάκι στην Αιδηψό

Στα χέρια της αστυνομίας και των διωκτικών Αρχών, έχει περάσει πλέον η υπόθεση που προκάλεσε σάλο, με το βίντεο που δείχνει άτομα να δελεάζουν με φαγητό γατούλες σε ταβέρνα στην Αιδηψό και να κλωτσούν μια γάτα στη θάλασσα.

Ήδη έχει συλληφθεί ο 30χρονος, άντρας, που ανέβασε το βίντεο στα social media, ενώ οι Αρχές αναζητούν και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, που φέρονται να γελούν με το σκηνικό που προκάλεσε σάλο.
Το βίντεο έχει προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσεις στα social media.

 

 Ανάμεσα σε αυτούς που εξοργίστηκαν ήταν και ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και ντετέκτιβ του Masked Singer.

 


Ο Νίκος Μουτσινάς, που είναι γνωστό πως λατρεύει τα ζώα και ιδιαίτερα τις γάτες, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, καθώς δεν μπόρεσε να κρατηθεί με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

«Μιλάμε συνεχώς για τα ίδια θέματα. Για την ισότητα, την ανθρωπιά, την κοινή λογική, που δυστυχώς απουσιάζει, τον σεβασμό και άλλες αξίες. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία αποζητούμε να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Αγαπητοί μου… η κανονικότητα, όπως εύχομαι να έχουμε καταλάβει, δεν ήταν καθόλου ωραία. Ήταν γεμάτη λανθασμένες αλήθειες, σάπια πιστεύω, απαρχαιωμένες απόψεις και μία πραγματικότητα που βαθιά στην ουσία της, ήταν εφιάλτης.

Κάθε μέρα έρχεται ένα καινούργιο συμβάν να μας το θυμίσει. Δεν αρκεί να σοκαριστούμε. Ας το αποδεχτούμε. Έχουν γίνει λάθη. Το μόνο που μας συμφέρει είναι να κάνουμε αλλαγές. Στην τελική, ζούμε τα αποτελέσματα του τρόπου που είχαμε επιλέξει και όπως φαίνεται δεν μας αρέσουν. Ας δώσουμε την ευκαιρία και σε έναν άλλον τρόπο, να μας δείξει διαφορετικά αποτελέσματα. Και για να τα λέω με το όνομά του και πιο απλά. Ας ξεκολλήσουμε. Την μία είναι μία γυναίκα, μετά ένας μαθητής, μία μαθήτρια, την άλλη μικρά παιδιά, την επόμενη μικρά ζώα. Δεν ξέρω τι να περιμένουμε. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο».


Εξίσου σφοδρή ήταν και η αντίδραση της Ελεωνόρας Μελέτη, η οποία επίσης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ποζάροντας μάλιστα αγκαλιά με μια γατούλα.


Η παρουσιάστρια έγραψε τα ακόλουθα: «Μια φορά κ έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που γεννήθηκε σε μια οικογένεια που στις αρχές κ τις αξίες της δεν συμπεριλαμβανόταν ο σεβασμός κ η αγάπη προς την ίδια την ύπαρξη κ τη ζωή.
Το αγοράκι αυτό μεγάλωνε κ στη πορεία της ζωής του αναζητούσε ομοίους του ώστε να ταιριάξει.

Βρήκε λοιπόν κ άλλους που μεγάλωναν με αξίες κ αρχές που δεν συμπεριελάμβαναν τον σεβασμό κ την αγάπη προς την ύπαρξη κ τη ζωή.

Το αγοράκι κ οι όμοιοι του εφάρμοζαν στη ζωή τους αυτό που είχαν διδαχθεί κ που καθρέφτιζε το σύνολο των αξιών κ των αρχών που είχαν υιοθετήσει.

Έτσι λοιπόν σε μια ψαροταβέρνα δελέασαν με φαγητό ένα γατάκι κ μετά το έσπρωξαν στη θάλασσα. Το βρήκαν πολύ αστείο κ γελούσαν.

Το αγοράκι συνελήφθη. Στους ομοίους του μάλλον κόπηκε το γέλιο λίγο απότομα.

Το πρόβλημα που έχει το αγοράκι, οι όμοιοι του αλλά κ όλοι μας, είναι το ότι οι αρχές κ οι αξίες ενός ανθρώπου δύσκολα μετακινούνται.

Γι αυτό καλό είναι να επιλέγονται κ να διδάσκονται προσεκτικά.

Που σημαίνει πως οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές από κακές αρχές κ σαθρές αξίες πρέπει να αποτρέπονται.

Κ κάπου εδώ τα 50.000 ευρώ κ τα έως 10 χρόνια φυλάκισης μπορεί και να βοηθήσουν.

Όχι για να παραδειγματιστεί κ να γίνει άνθρωπος το περίττωμα, αλλά για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ως απόβλητο ανάμεσα σε πλάσματα , χωρίς να μολύνει τους γύρω του.

Νίαου»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!