VIRAL

Eurovision: "Λογοκρίθηκαν" πλάνα από τη... σέξι χορογραφία της Αλβανίας;

Ξεκίνησαν οι επίσημες πρόβες στη σκηνή του Τορίνο, καθώς λίγες μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, όμως ακόμα και στις πρόβες δεν έλειψαν τα... παρατράγουδα!

Η Αλβανία, με το κομμάτι Sekret, ήταν η χώρα που ξεκίνησε τις πρόβες της Κυριακής, όμως με το που ανέβηκαν στα social media τα πρώτα πλάνα από τα επί σκηνής χορευτικά της  Ronela Hajati και των συνεργατών της, λίγη ώρα αργότερα, οι φωτογραφίες σβήστηκαν, με αποτέλεσμα, πολλοί να μιλούν για πιθανή λογοκρισία!


Συγκεκριμένα όπως αναφέρει άρθρο του ogaegreece.com Προς το παρόν δεν έχει δοθεί κάποια εξήγηση για την πράξη αυτή, ενώ η Αλβανία ήταν η μόνη χώρα που διεγράφησαν και ανέβηκαν ξανά οι φωτογραφίες της.

Επίσης, η χορεύτρια της Ronela, Kaludia Pepa, που θα εμφανιστεί μαζί της στη σκηνή, δεν βρίσκεται αυτή τη φορά στη συλλογή φωτογραφιών. Η χορεύτρια αυτή παίζει σημαντικό ρόλο στη χορογραφία του Sekret.

Με ένα tweet της, η Ronela Hajati δεν φαίνεται να είναι ευχαριστημένη με την κίνηση αυτή. Η ίδια ανέβασε δακρυσμένα emojis, τα οποία αποτυπώνουν τη δυσαρέσκεια και τη στεναχώρια της. Οι fans του διαγωνισμού επίσης αναρωτιούνται για το λόγο που εξαφανίστηκαν οι δύο φωτογραφίες. Μάλιστα, η πρώτη συλλογή φωτογραφιών είχε ήδη μαζέψει 25.000 likes και σχόλια, πολλά περισσότερα από κάθε άλλη συλλογή των άλλων χωρών.

 

Πολλοί fans έσπευσαν να μιλήσουν για λογοκρισία της εν λόγω χορογραφίας. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, θα πήγαινε αντίθετα στην ελευθερία της έκφρασης των καλλιτεχνών, πράγματα που και η EBU αλλά και ο διαγωνισμός της Eurovision πρεσβεύουν από το 1956.  

Ο Luixhino Hala, ένας από τους πιο διάσημους Αλβανούς χορευτές, ανέβασε μήνυμα υποστήριξης προς τη Ronela Hajati και την Klaudia Pepa, τη χορεύτρια του Sekret.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!