MARKET NEWS

Χρυσή Βράβευση για το BookYourWeddingDay.com στα Cyprus Tourism Awards 2021

Όταν οι καινοτόμες ιδέες, συνοδεύονται από ένα μεγάλο όραμα και πλαισιώνονται από μια ταλαντούχα ομάδα, τότε η διαδρομή τους ξεπερνά κάθε σύνορο, κάνοντας το φαινομενικά ανέφικτο, πραγματικότητα

Αυτό επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 12/4, στη λαμπερή τελετή των Βραβεύσεων των Cyprus Tourism Awards 2021 με παρουσιαστή τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Στα Βραβεία που πραγματοποιήθηκαν στο Ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν οι κορυφαίες εταιρείες και οι επαγγελματίες που οδηγούν με τις ιδέες και τις δράσεις τους, τον κυπριακό τουρισμό στο μέλλον.

Από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, η κυπριακής έμπνευσης καινοτόμος διεθνής διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας πολιτικού γάμου BookYourWeddingDay.com, η οποία απέσπασε το βραβείο GOLD  στην κατηγορία «Strategy and Innovation» (Technology enhanced concept, product, service, experience).

Μια βράβευση που επιβεβαιώνει το όραμα της εταιρείας να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, να εξελίσσεται και να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες αναβαθμίζοντας στο σύνολο του, το τουριστικό προϊόν της Κύπρου και  ενισχύοντας το γεμάτο προοπτικές, τομέα του γαμήλιου τουρισμού.

Παραλαμβάνοντας το Βραβείο από τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκο Κόκκινο, η Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του BookYourWeddingDay.com, Μαρία Ευριπίδη, δεν έκρυψε την συγκίνηση της για την βράβευση, στην οποία αποτυπώνεται η επιδραστικότητα του BookYourWeddingDay.com στον τομέα του τουρισμού και τα οφέλη του στην κυπριακή οικονομία.

«Είναι μεγάλη τιμή για το BookYourWeddingDay.com, για εμένα προσωπικά και για την ομάδα μου, να παραλαμβάνουμε ένα τόσο σημαντικό Βραβείο σε μια τελετή Βραβεύσεων αφιερωμένη στον τουρισμό. Από πλευράς μου, θα ήθελα να επιβεβαιώσω πως όσα πέτυχε το BookYourWeddingDay.com μέχρι σήμερα, είναι μόνο η αρχή. Με σκληρή δουλειά, νέες ιδέες και με φόντο την αγάπη μας για τη χώρα μας, θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε, ανεβάζοντας την Κύπρο ακόμη πιο ψηλά στον τομέα του τουρισμού παγκοσμίως».

Χορηγός της τελετής Βραβεύσεων των Cyprus Tourism Awards 2021 που διοργάνωσε η Boussias, ήταν η Τράπεζα Κύπρου και σε αυτήν παρευρέθηκαν κορυφαία στελέχη και επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βιομηχανία του τουρισμού. Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος και ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος, ενώ το παρών τους έδωσαν ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου Δρ Χάρης Πουαγκαρέ καθώς και η βουλεύτρια κα. Φωτεινή Τσιρίδου.

Η ιστορία του BookYourWeddingDay.com

Η πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com ξεκίνησε το ταξίδι της το 2017, έχοντας ως εμπνεύστρια τη Μαρία Ευριπίδη. Μια κορυφαία επαγγελματία του τουριστικού κλάδου, η οποία θέλησε να δημιουργήσει μια καινοτόμο επιχείρηση, δίνοντας λύσεις και στηρίζοντας την κυπριακή οικονομία.

Έτσι η BookYourWeddingDay.com έκανε την εμφάνιση της ως μια start-up κυπριακής ευρεσιτεχνίας και κατάφερε να φέρει την επανάσταση στην αγορά γαμήλιου τουρισμού. Ακολουθώντας την προσέγγιση «Blue Ocean Strategy», μετατρέποντας δηλαδή πιθανούς ανταγωνιστές σε συνεργάτες, πέτυχε να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια αγορά.

Ο καινοτόμος τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας, βασίζεται στην άμεση κράτηση ημερομηνίας για την τέλεση γαμήλιων τελετών, παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη διαθεσιμότητα χώρων και ημερομηνιών και εξαλείφει την αναμονή. Δράσεις που συμβάλλουν στην επιτυχία της και ενισχύουν έμπρακτα τις τοπικές οικονομίες και τον τουριστικό τομέα, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών από το εξωτερικό.

Το BookYourWeddingDay.com κατάφερε με τον επαγγελματισμό του να συνάψει συνεργασίες με πολλές Δημοτικές Αρχές, ξενοδοχεία και γαμήλιους χώρους, καθώς και με παγκόσμιους ταξιδιωτικούς κολοσσούς όπως την TUI. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας περισσότερες από 16000 κρατήσεις.  

Διεθνείς Διακρίσεις

Μέσα σε σχεδόν πέντε σχεδόν χρόνια παρουσίας, η πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com απέσπασε σημαντικές διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Επιπλέον η  Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του BookYourWeddingDay.com, Μαρία Ευριπίδη, επιλέχθηκε από το αμερικανικό περιοδικό Forbes και συμπεριλήφθηκε στην έκδοση Οκτώβριος – Νοέμβριος 2021 όπου παρουσιάστηκε στο άρθρο «World of Forbes» ως η μοναδική εκπρόσωπος της Κύπρου.

Ανάμεσα στα βραβεία που απέσπασε το BookYourWeddingDay.com περιλαμβάνονται Gold Award στην κατηγορία «Travel Offering’s» για το γαμήλιο τουρισμό και Bronze Award στην κατηγορία «Strategy and Innovation» στα Cyprus Tourism Awards 2020, Silver Award στην κατηγορία «Innovation» στα Ελληνικά Tourism Awards 2020 και Βραβείο «Specialty Travel» στα Cyprus Tourism Awards 2019. Επιπλέον η πλατφόρμα περιλήφθηκε στην short list υποψηφιοτήτων της κατηγορίας «Innovation in Travel» των Globe Travel Awards 2018 στο Λονδίνο, ενώ η δημιουργός της Μαρία Ευριπίδη αναδείχθηκε Γυναίκα της Χρονιάς στην κατηγορία Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία στα Βραβεία Μadame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2017. Διακρίσεις που επιβεβαιώνουν πως οι καινοτόμες ιδέες, καταργούν τα σύνορα δίνοντας νέα προοπτική στον τομέα του τουρισμού. Κάτι που έχει πετύχει και συνεχίζει να κάνει καθημερινά η διαδικτυακή πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!