VIRAL

Η Τούνη δακρυσμένη απαντά σε όσους την έκραξαν: «θα πενθήσω όπως θέλω εγώ»

Είναι γεγονός πως η influencer Ιωάννα Τούνη, προκαλεί αντιδράσεις με ό,τι και αν κάνει και τώρα δέχτηκε κριτική για τον τρόπο που φέρεται μετά το θάνατο της μητέρας της, αλλά η ίδια αυτή τη φορά δεν άντεξε να βλέπει τέτοια σχόλια και ξέσπασε μέσω ενός βίντεο στα social media.

Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η μητέρα της Ιωάννας και η ίδια βυθίστηκε στο πένθος.


Μόλις χθες έκανε την πρώτη ανάρτησή της στα social media, μετά το θάνατο της μητέρας της θέλοντας να μοιραστεί δημόσια τις σκέψεις της, ενώ την Μεγάλη Παρασκευή (η μητέρα της πέθανε τη Μεγάλη Τρίτη) τοπικά media της Ναυπάκτου, είχαν εντοπίσει την Ιωάννα και το σύντροφό της να παρακολουθούν την περιφορά του Επιταφίου στην πόλη της Ναυπάκτου.


Αυτό το βίντεο στάθηκε η αφορμή η Ιωάννα να εισπράξει αρνητικά σχόλια για τον τρόπο που πενθεί και η ίδια ξέσπασε.


Στα βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη, αρχικά εξήγησε πως ο λόγος που είχε εξαφανιστεί ήταν ο θάνατος της μητέρας της. Όπως είπε τα τελευταία 2,5 χρόνια πάλευε με τον καρκίνο και μέχρι το τέλος ήταν πραγματική μαχήτρια. Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και δεν δίστασε να αναφερθεί και σε εκείνους που την κατέκριναν επειδή πήγε στην Ναύπακτο τη Μεγάλη Παρασκευή με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Αυτές τις μέρες μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια. Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω. Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ», είπε η Ιωάννα Τούνη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!