VIRAL

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έβγαλε τη μάσκα και όλοι την εξυμνούν για την τόλμη της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, είχε ανακοινωθεί πως σήμερα Πέμπτη, θα εμφανίζονταν στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη χωρίς την μάσκα και λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram δείχνοντας τα σημάδια που έχει αφήσει η επίθεση που δέχτηκε στο πρόσωπό της.

Η Ιωάννα έχει κάνει αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της υγείας της μετά την επίθεση και έχει μπροστά της πολύ δρόμο ακόμη, αλλά οι γιατροί της είπαν πως τώρα που μπήκε η άνοιξη θα πρέπει σιγά σιγά να βγάζει την προστατευτική μάσκα και η ίδια είναι πλέον αποφασισμένη να μην κρύβεται πίσω από αυτή.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε.
Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.
Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.
Δείτε λοιπόν την Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και δέχεται αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης και επαίνους για τη τόλμη και το ψυχικό σθένος της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!