VIRAL

Ο Μάρκος Σεφερλής απαντά σε όσους τον επικρίνουν με ένα βίντεο

Από τη στιγμή που έκανε πρεμιέρα η νέα κωμική, τηλεοπτική σειρά του Μάρκου Σεφερλή, ο ίδιος έχει γίνει αποδέκτης αναρίθμητων αρνητικών σχολίων και σφοδρότατης κριτικής.

Συγκεκριμένα, τα... αστεία που ακούστηκε να λέει για το βιασμό, ήταν κυρίως αυτά που προκάλεσαν πολλά οργισμένα μηνύματα με πολλούς να τον κατηγορούν για σεξισμό, μισογυνισμό και ρατσισμό.

Ο ίδιος, τώρα θέλησε να ευχηθεί "Καλό Πάσχα" στους διαδικτυακύς φίλους του και παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα - απάντηση στην κριτική που δέχεται.

«Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν.  Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη» καταλήγει ο Μάρκος Σεφερλής στο μήνυμα του.


Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευση της ανάρτησης, η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, Έλενα Τσαβαλιά έσπευσε να εκφράσει με τρυφερότητα την στήριξη της κάνοντας σχόλιο στην ανάρτηση. «Οι αγκαλιές των παιδιών που βρίσκεσαι δίπλα τους, οι ευχές που σου δίνουν οι γονείς τους , τα γέλια όλων όσων βρίσκονται κάθε βράδυ στο θέατρο είναι η δύναμή σου! Συνέχισε να χαρίζεις γέλιο και μην πάψεις ποτέ να είσαι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγάπησα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!