VIRAL

Χαμός γίνεται στο twitter με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο - Δείτε τί συνέβη

Οργισμένες αντιδράσεις έχει καταφέρει να προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και πλέον το hashtag #cancel_τριανταφυλλόπουλος φιγουράρει στα trends του ελληνικού twitter. Τί συνέβη;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αποφάσισε να συμμετάσχει   σε Space του Twitter με σχολιασμό για την υπόθεση της Πάτρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος επιτέθηκε σε όσους προτρέχουν να βγάζουν συμπεράσματα για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε δημοσιογράφους και κανάλια που το παίζουν αστυνομικοί, σε όσους σχολιάζουν πτυχές της ζωής της κατηγορουμένης χωρίς να τη γνωρίζουν και στον όχλο που μαζεύτηκε έξω από το σπίτι της.

Ωστόσο ο ίδιος στη συνέχεια επικαλούμενος μαρτυρία υγειονομικού είπε ότι η Τζωρτζίνα ήταν… «φυτό». Η φράση του αυτή προκάλεσε την οργή αρκετών από αυτούς που άκουγαν εκείνη την ώρα τον ζωντανό διάλογο, και διαμαρτυρήθηκαν για τη χρήση ενός όρου προσβλητικού για τα ΑμεΑ. «Τα παιδιά δεν είναι φυτά για να τα ποτίζουμε» σχολίασε μία ακροάτρια με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να απαντά ότι το «φυτό» είναι ιατρικός όρος, και το είπε γιατρός που γνωρίζει την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

 

Όμως δεν ήταν μόνο αυτή η φράση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αλλά και οι αιχμές του δημοσιογράφου κατά συναδέλφων του, ιατροδικαστών, πρώην αστυνομικών και άλλων προσώπων που το τελευταίο διάστημα ασχολούνται με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!