VIRAL

Θρηνούν οι Cristiano και Georgina - Πέθανε το ένα από τα νεογέννητα δίδυμα

Με μεγάλη ανυπομονησία περίμενε ο άσος των γηπέδων Cristiano Ronaldo, τη γέννηση των δίδυμων παιδιών που ανέμενε να αποκτήσει με τη σύντροφό του Georgina Rodriguez, αλλά τη χαρά τους επισκίασε ένα πολύ θλιβερό γεγονός, καθώς το ένα από τα δυο μωράκια απεβίωσε.

Ο ίδιος ο Cristiano αναγκάστηκε να ανακοινώσει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του νεογέννητου μωρού, με μια ανάρτηση στο Instagram, ενώ και η Georgina έκανε την ίδια ακριβώς ανάρτηση.


«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα» έγραψε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Να θυμίσουμε πως ο Cristiano έχει ήδη αποκτήσει 4 παιδιά ( τα 4χρονα δίδυμα Mateo και Eva με παρένθετη μητέρα, το μεγάλο γιο του Cristiano Jr που είναι αγνώστου μητρός και ένα ακόμη παιδί, την επίσης 4χρονη Alalna που απέκτησε με τη Georgina) και τώρα απέκτησε μια ακόμη κορούλα


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!