VIRAL

O Μάνος Δασκαλάκης είπε έχει ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές της Ρούλας

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και σήμερα όλοι μιλούν για τα όσα είπε.

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, που βρήκαν αιφνίδιο θάνατο απάντησε σε όλα και μεταξύ άλλων τόνισε πως έχει στη διάθεσή του ένα απειλητικό μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου και πως αν χρειαστεί θα το καταθέσει στη δικαιοσύνη.

Μάνος Δασκαλάκης – Η φασαρία στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί παρέπεμψαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε ψυχιάτρο

«Εμένα δεν μου πέρασε τίποτα από το μυαλό τότε και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά τα νοσοκομεία. Μιας και οι γιατροί το είχαν πάρει όλοι χαμπάρι, γιατί τώρα πάμε να βγάλουμε όλοι τις ουρές μας απ’ έξω, τότε τι κάνανε; Αν αναρωτιόμουν, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα την στήριζα μέχρι τέλους; Εγώ επικοινωνούσα με τους αρμόδιους γιατρούς και δεν τους έβρισκα στο τηλέφωνο. Η Ρούλα μου μετέφερε ότι υπάρχουν περαιτέρω εξετάσεις για το γονιδιακό έλεγχο».

Μάνος Δασκαλάκης – Η αντίδρασή του στο θάνατο της Ίριδας και το πανάκι

«Τα έχασα τελείως, έπεσα κάτω, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν τα πόδια μου και η Ρούλα σπάραζε. Έκλαιγε ασταμάτητα. Ήρθαν να μας πάρουν κατάθεση στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί και μας είπαν “ηρεμήστε θα σας πάρουμε άλλη στιγμή”... Το πανάκι με το αίμα δεν μου έκανε εντύπωση γιατί το εξήγησαν και αυτό, γιατί ήταν υγρό από τους πνεύμονες.

Είπα σ’ έναν φίλο μου ότι δεν αισθάνομαι καλά, ότι θέλω τη βοήθειά του. Να πάω σε έναν γιατρό, δε νιώθω καλά γιατί χάνω τον έλεγχο, είχα πολλά νεύρα. Η Ρούλα όταν την έπαιρνα τηλέφωνο, έκλαιγε συνέχεια».

Μάνος Δασκαλάκης – Το ηχητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του από την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα λέει για μένα, όχι για τα παιδιά»

Χαμός στο twitter.

 

Για μια ακόμη φορά το hashtag #fosstotounel φιγουράρει για ώρες στην κορυφή των trends του twitter με τα σχόλια για τον Μάνο Δασκαλάκη και τις υπόλοιπες αποκαλύψεις της εκπομπής να πέφτουν βροχή

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!