VIRAL

Viral έγινε βίντεο που δείχνει τους Μάνο & Ρούλα να γλεντούν σε καρναβάλι

Η υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, συνεχίζει να συγκλονίζει τους πάντες και πολλά ερωτηματικά έχουν γεννηθεί για την στάση των γονιών τους και τη ζωή που έκαναν τα τρία τελευταία έτη ενώ παράλληλα βίωναν τους θανάτους των τριών παιδιών τους!

Έχουν κυκλοφορήσει ευρέως αμέτρητες αναρτήσεις που έκαναν και οι δυο στα social media από ταξίδια, βραδινές εξόδους κ.λπ και τώρα έχει γίνει viral στο twitter ένα βίντεο που τραβήχτηκε το 2020, την περίοδο του καρναβαλιού στην Πάτρα.


Και μπορεί το καρναβάλι να μην έγινε επίσημα λόγω πανδημίας, αλλά κάποια νυχτερινά κέντρα ήταν ανοιχτά και σε ένα εξ αυτών βλέπουμε το ζευγάρι να χορεύει και να γλεντά.


Όπως αναφέρει το protothema.gr το βίντεο που αναπαράγεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το ζευγάρι -μόλις οκτώ μήνες μετά το θάνατο του πρώτου τους παιδιού, της 3,5 ετών κόρης τους Μαλένας τον Ιούλιο του 2019. 
Η 3,5 ετών Μαλένα, έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2019. Λίγους μήνες μετά στις 2 Μαρτίου 2020,  ο Μάνος και η Ρούλα χορεύουν και τραγουδούν μαζί σε μαγαζί της Πάτρας.

Η Ρούλα μάλιστα εκείνη την εποχή, ήταν έγκυος στην Ίριδα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 6 μηνών στις 20 Μαρτίου του 2021.
 


 

 

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πολλά χλευαστικά σχόλια για το ζευγάρι και τον τρόπο που βίωναν το... πένθος τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!