MARKET NEWS

Η Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ επεκτείνεται στην Κύπρο

O κόσμος του specialty espresso εισέρχεται δυναμικά στην Κύπρο 

Η Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ με πολυετή πείρα στον χώρο του καφέ από το 1973, εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της Κύπρου μέσω αντιπροσώπου τροφίμων της χώρας. Η εταιρία ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διαθέτει ένα εργοστάσιο παραγωγής με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ευρώπη και μια ευρεία γκάμα προϊόντων καφέ που έχουν ως ναυαρχίδα τον παραδοσιακό ελληνικό Αρχοντάκη και εναρμονίζονται στις τάσεις των εποχών με την προσθήκη τριών εξαιρετικών specialty espresso brands. Η ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ συστήνεται στο αγοραστικό κοινό της Κύπρου με τα specialty espresso brand της τα οποία γνώρισαν και αγάπησαν οι Κύπριοι στο Coffee Festival του 2021: CUP, AGAPE και ARC, καθώς και με τη νεότερη προσθήκη, το άλειμμα πραλίνας φουντουκιού Dorothy Noovel με πραγματική σοκολάτα και γάλα.

Η εταιρία εφαρμόζει συστήματα ποιότητας που καλύπτουν τις απαιτήσεις των διεθνών προδιαγραφών με πιστοποίηση IFS ενώ το brand AGAPE διαθέτει διακεκριμένη πιστοποίηση RAINFOREST ALLIANCE.

Κάθε καφές της ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ έχει τη δική του ιστορία και τον δικό του χαρακτήρα.  Διαλεχτά χαρμάνια, μονοποικιλιακοί καφέδες προσαρμοσμένοι στις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε πελάτη και πιστοποιήσεις σε κάθε στάδιο παραγωγής, τυποποίησης και διανομής, καλύπτουν κάθε ανάγκη για ποιοτικό καφέ στην επιχείρηση και στον χώρο της εστίασης.

https://www.archontakis.com/en/

@cup.coffee.espresso

Για περισσότερες πληροφορίες στο cyprus@archontakis.com

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!