VIRAL

Viral έχει γίνει το τρέιλερ με τα όσα θα πει ο Μάνος Δασκαλάκης στη Νικολούλη

Μεγάλο ντόρο δείχνει να έχει προκαλέσει η συνέντευξη που φέρεται να παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη, πριν καν προβληθεί τηλεοπτικά το νέο επεισόδιο του Φως στο Τούνελ.

Στο σημερινό επεισόδιο η δημοσιογράφος, συνομιλεί με τον πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και σύζυγο της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας Ρούλας Πισπιρίγκου.


Από το τρέιλερ είναι πλέον φανερό πως ο Μάνος δεν στηρίζει πια τη σύζυγό του, όπως έκανε μέχρι πρόσφατα.


Άλλωστε αυτή την εβδομάδα ο Μάνος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας εναντίον της Ρούλας.


Και στο τρέιλερ της εκπομπής Φως στο Τούνελ, που ήδη έχει γίνει viral στα social media ακούμε τον Μάνο να εκφράζει την επιθυμία του να βρεθεί έστω για λίγο στο κελί της Ρούλας, ενώ ευχαριστεί την Τζωρτζίνα η οποία έφερε τραγικές αποκαλύψεις μετά τον θάνατό της.

"Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί, Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά", αναφέρει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Για το όνειρο με την κόρη του Τζωρτζίνα, ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά χαρακτηριστικά: "Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ πολύ την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα, την ευχαριστώ για την δικαίωση"

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!