VIRAL

Η Ράλλη ξεσπά για την υπόθεση της Πάτρας- «Σκάστε» γράφει οργισμένη

Μια σειρά από πολύ οργισμένες αναρτήσεις έκανε στα social media η Νικολέττα Ράλλη, με το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια να ξεσπά δημόσια κατά πάντων για τα όσα ακούγονται και προβάλλονται για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας και των δυο αδελφών της στην Πάτρα.

Η Νικολέττα εξοργισμένη από την συνεχή τηλεοπτική προβολή βίντεο και πλάνων με τα τρία αδικοχαμένα κοριτσάκια, θέλησε να εκφράσει μέσω stories στο Instagram που δεν αντέχει να βλέπει άλλο αυτόν τον χαμό και να μαθαίνει την κάθε λεπτομέρεια για τη ζωή των γονιών των παιδιών.


Έτσι έγραψε τα ακόλουθα, με πολλούς από τους followers της να συμφωνούν με τα λεγόμενά της και να επικροτούν το ξέσπασμά της.

«Φτάνει, φτάνει, φτάνει με την αναπαραγωγή βίντεο και φωτογραφιών από τη ζωή των τριών παιδιών στην Πάτρα. Άντε να το καταλάβω μέχρι έναν πολύ μικρό βαθμό από τις εκπομπές που ασχολούνται με κοινωνικά ή αστυνομικά θέματα, αλλά από όλες τις άλλες;

Ντροπή και λυπάμαι πολύ, και λυπάμαι και που σταμάτησε η εκπομπή μας, την περίοδο που υπάρχει σοβαρή έλλειψη ψυχαγωγίας. Σεβαστείτε τις ψυχούλες αυτές, τα γέλια τους από μια άλλη εποχή, τις όμορφες στιγμές τους από μια άλλη εποχή. Τώρα είναι περίοδος πένθους και σιωπής.

Όσον αφορά το Love Story του Μ και της Ρ (αρνούμαι να γράψω τα ονόματά τους), πόσο πολύ χ@@@@@α. Πόσο πολύ δε με νοιάζει να ακούω περιγραφές, του νέου επεισοδίου, σαν να μιλάμε για τον Σασμό που είναι μυθοπλασία, ενώ το άλλο πραγματικότητα. Πόσο με ενοχλεί που ξεχάσανε ότι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι τα κοριτσάκια και κανένας άλλος. 

Γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ, ΣΚ@ΣΤΕ. Ένα μόνο μετράει να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες, σιωπηλά και από αυτούς που πρέπει» έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!