VIRAL

H ηλικία του Εμμανουήλ στο Survivor έγινε μεγάλο... trend στο twitter

Συνολικά 4 νέοι παίκτες έκαναν χθες την εμφάνισή τους στο Survivor, αλλά ένας εξ αυτών, με το που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να γίνει αμέσως το αγαπημένο... topic των χρηστών του twitter και το όνομά του έγινε αμέσως trend.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, το γνωστό make up artist και performer που εντάχθηκε στη Μπλε ομάδα και αμέσως προκάλεσε χαμό, με αποτέλεσμα το #εμμανουήλ να φιγουράρει για ώρες στα top trends του ελληνικού twitter.


Ποιος είναι
Κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως make up artist. Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit. Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία. Το SURVIVOR αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Στους μελλοντικούς συμπαίκτες και αντιπάλους του δεν έχει βρει ακόμη κάποια προσωπικότητα που να μοιάζει με τη δική του. Αυτό θεωρεί πως είναι και το δυνατό του «χαρτί» για να φτάσει μέχρι τον τελικό του SURVIVOR.


Γιατί έγινε χαμός...
Το χαμό όμως δεν τον προκάλεσε τίποτα από όσα έκανε ο νέος παίκτης μετά την είσοδό του στο Survivor (αν και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Τάκη με το... καλημέρα), αλλά το γεγονός πως δηλώνει πως είναι μόνο 37 ετών!

 


 

 

Μέχρι και ανέκδοτα δημιούργησαν για την ηλικία του στο twitter
 

 


 

 

Πολλοί όχι μόνο δεν πείστηκαν αλλά έψαξαν και βρήκαν ένα βίντεο από το μακρινό 2006, όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλούσε στην εκπομπή της Βάσιας Λόη, με αφορμή το πάρτι για τα γενέθλιά του. Τότε ο ίδιος έκλεινε τα 29. Οπότε σήμερα, 16 χρόνια μετά, είναι 45 ετών! Μάλιστα ο πρώην παίκτης των Διάσημων, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν αυτός που έσπευσε να κάνει μια σχετική ανάρτηση στο Instagram σε story
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!