MARKET NEWS

Το Samsung Galaxy S22 Ultra φέρνει στη ζωή την ιστορία ενηλικίωσης της Millie Bobby Brown

Η Millie Bobby Brown συνεργάζεται με τη Samsung για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο

Λευκωσία, 22 Μαρτίου, 2022 – Η Samsung Electronics Co., Ltd. συνεργάστηκε με την ηθοποιό Millie Bobby Brown για να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρο ζωής της που δεν είναι άλλο από το να γράψει, να σκηνοθετήσει και να δημιουργήσει τη δική της ταινία μικρού μήκους. Χρησιμοποιώντας το Samsung Galaxy S22 Ultra που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε θέματα κάμερας, η Millie αφηγείται μια βαθιά προσωπική ιστορία για τη δύναμη, την εξέλιξη και την ανακάλυψη του εαυτού της.

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ: https://youtu.be/dN4BQ1h7VoM

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ στις 8 Μαρτίου, η ταινία θα προβληθεί στις 22 Μαρτίου 2022. Αν και η ιστορία της Millie είναι μοναδική, η ταινία ρίχνει φως στα συναισθήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης και ανασφάλειας με τα οποία πολλές γυναίκες παλεύουν καθημερινά.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τη Millie στην ομάδα της Galaxy και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είχαμε την ευκαιρία να την ακολουθήσουμε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της, με το οποίο όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε από πολλές απόψεις. Ανυπομονούμε να δείτε τί επιφυλάσσει για εσάς με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο», λέει η Stephanie Choi, επικεφαλής Μάρκετινγκ του MX Business της Samsung Electronics. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορέσαμε να τη βοηθήσουμε να ζωντανέψει αυτή την ιστορία για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας .  αυτές τις μοναδικές λειτουργίες του Samsung Galaxy S22 Ultra που υποστηρίζονται από AI (λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης). Ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει και θα δώσει δύναμη και σε άλλες νεαρές γυναίκες, ώστε να μπορέσουν να μοιραστούν τα ταξίδια τους και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί, γιατί ο καθένας μπορεί να πει εκπληκτικές ιστορίες εάν του δοθούν τα κατάλληλα εργαλεία».

«Πάντα είχα φιλοδοξίες να βρεθώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη», λέει η Millie Bobby Brown, «Είμαι ευγνώμων στη Samsung που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα να σκηνοθετήσω. Με κάλεσαν να αναλάβω αυτήν την πρόκληση και να ζωντανέψω το όραμά μου. Επιπλέον, το Samsung Galaxy S22 Ultra ήταν τόσο διασκεδαστικό και ευχάριστο στη χρήση – η ποιότητα του βίντεο και της λήψης από το κινητό, με διευκόλυναν στο να φέρω τις ιδέες μου στη ζωή. Αυτή η μικρού μήκους ταινία αφηγείται μια βαθιά προσωπική ιστορία, αλλά είναι επίσης ένα μήνυμα για άλλα νεαρά κορίτσια εκεί έξω. Ελπίζω να τους δώσει τη δύναμη και το κουράγιο να εκφραστούν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους».

Για να δημιουργήσει την ταινία, η Millie τράβηξε όλα τα πλάνα χρησιμοποιώντας το Samsung Galaxy S22 Ultra. Σχεδιασμένοι με τον μεγαλύτερο αισθητήρα pixel της Samsung – οι φακοί της κάμερας του Samsung Galaxy S22 Ultra μπορούν να καταγράψουν περισσότερο φως και δεδομένα, για μέγιστη λήψη ακόμα και της πιο μικρής λεπτομέρειας σε βίντεο κλιπ κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και νύχτας.
Επιπλέον, με τον ανανεωμένο φακό Super Clear Glass του Samsung Galaxy S22 Ultra, οι λήψεις που λαμβάνονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού –όπως αυτές που εμφανίζονται στην αρχή της ταινίας– είναι λείες, καθαρές χωρίς άλλες λάμψεις από ανεπιθύμητα στοιχεία. Δίνει πραγματικά τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να τραβήξει απίστευτες λήψεις, να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά του και να μοιραστεί την ιστορία του.

Η ταινία θα προβληθεί στις 22 Μαρτίου 2022 στις 6 μ.μ. στο κανάλι της Samsung στο YouTube (https://youtu.be/dN4BQ1h7VoM) και στον προσωπικό λογαριασμό της Millie Bobby Brown στο Instagram, @milliebobbybrown.

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε και εσείς να ζωντανέψετε την ιστορία σας με το Samsung Galaxy S22 Ultra, επισκεφτείτε το: Smsng.co/S22ultra

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!