VIRAL

"Εξαφανίστηκε" ξαφνικά το Instagram account της Spears - Ανησυχούν οι φαν της

Μια από τις μεγάλες ελευθερίες που απέκτησε σχετικά πρόσφατα η 40χρονη pop star Britney Spears ήταν να επικοινωνεί με τους εκατομμύρια φαν της μέσω social media και η ίδια έδειχνε να λατρεύει να κάνει αναρτήσεις και ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram μέχρι που ξαφνικά ο λογαριασμός της διαγράφτηκε χωρίς καμιά προειδοποίηση.

Το προφίλ της, το οποίο μετρά εκατομμύρια followers και πολλά βίντεο και φωτογραφίες της ποπ σταρ, δεν υπάρχει πια.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο λογαριασμός διεγράφη από δική της επιθυμία ή αν τον «έριξε» η ίδια η πλατφόρμα. Πάντως, πολλοί μιλούν για εμπλοκή τρίτου προσώπου.

 

Και αυτό, γιατί θυμίζουμε πως μέχρι να δικαιωθεί δικαστικά η Britney στην μακρά νομική διαμάχη με τον πατέρα της και όσους είχαν οριστεί ως "κηδεμόνες" της για χρόνια, η ίδια δεν είχε καμιά απολύτως πρόσβαση στα social media.

Η Britney, που ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Sam Asghari από τη στιγμή που κέρδισε πίσω την... ελευθερία της, έκανε αλλεπάλληλες αναρτήσεις στο Instagram και μάλιστα κάποιες ήταν ιδιαίτερα προκλητικές.

Οι φαν της έχουν πάθει... σοκ από αυτή την εξέλιξη και εκφράζουν την ανησυχία τους στα social media, με κάποιους να εικάζουν πως ίσως προέκυψε ξανά κάποιο θέμα ψυχικής υγείας της σταρ, αφού αυτός ήταν ο λόγος που αρχικά της είχε επιβληθεί η κηδεμονία από τρίτους.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!