MARKET NEWS

Το Syoss λανσάρει πέντε νέες εκθαμβωτικές αποχρώσεις Oleo Intense για αποτέλεσμα που μαγνητίζει!

Το Syoss Oleo Intense εμπλουτίζει το κωδικολόγιο του και μας παρουσιάζει 5 νέες αποχρώσεις χωρίς αμμωνία που χαρίζουν πλούσιο χρώμα και έως 100% κάλυψη των λευκών. 

Παράλληλα, η φόρμουλά τους με πλούσια σε περιποιητικά έλαια βοηθά τα χρωστικά πιγμέντα της μόνιμης βαφής να διεισδύσουν πιο βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας προσφέροντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Κάθε απόχρωση είναι εδώ για να αναδείξει την προσωπικότητά της κάθε γυναίκας και να χαρίσει αυτοπεποίθηση.

Τα καστανά μαλλιά παραμένουν πάντα στη μόδα και θεωρούνται από τα πιο κομψά χρώματα. Το Syoss Oleo Intense παρουσιάζει 2 νέες ζεστές καστανές αποχρώσεις: το 3-86 Σκούρο Σοκολατί και το 4-86 Καστανό Σοκολατί.

Το ginger ή αλλιώς το χάλκινο χρώμα είναι φλογερό και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Όλες και περισσότερες γυναίκες το τολμούν. Το Syoss Oleo Intense παρουσιάζει 2 εντυπωσιακές αποχρώσεις: το 5-77 Καστανό Ανοιχτό Έντονο Χάλκινο και το 7-77 Ξανθό Έντονο Χάλκινο.

Το ξανθό είναι το πιο ποθητό και αγαπημένο χρώμα όλων των γυναικών. Το Syoss Oleo Intense προτείνει μια απόχρωση που αναδεικνύει τη θηλυκή πλευρά της κάθε γυναίκας: το 8-86 Ξανθό Ανοιχτό Μόκα.

Ανακαλύψτε κι εσείς την απόχρωση που σας ταιριάζει και μαγνητίστε τα βλέμματα!

SYOSS!

Όμορφα μαλλιά, κάθε μέρα!

#Syoss #GetSyossed

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!