MARKET NEWS

Η Cryos International υποστηρίζει την εκστρατεία EndoMarch με στόχο στην ευαισθητοποίηση για την ενδομητρίωση

Η Cryos International στηρίζει την 7η Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης «EndoMarch» που πραγματοποιείται τον Μάρτιο σε όλη την Κύπρο. Η παγκόσμια εκστρατεία «EndoMarch» στην οποία συμμετέχουν 65 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου, αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση μέσα από διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, σχετικά με την ενδομητρίωση, μια χρόνια ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει υπογονιμότητα.

Αυτόν τον Μάρτιο, η Cryos International στηρίζει την εκστρατεία Cyprus «EndoMarch» σε μια προσπάθεια να δοθεί η απαραίτητη έμφαση στις προκλήσεις που επιφέρει η ενδομητρίωση, να παράσχει υποστήριξη σε γυναίκες που πάσχουν από την νόσο, να ενισχύσει τη φωνή τους, να μοιραστεί τις εμπειρίες τους, αλλά και να ενημερώσει το ευρύ κοινό μέσω μιας σειράς ενεργειών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Η ενδομητρίωση είναι μια χρόνια πάθηση η οποία επηρεάζει 1 στις 10 γυναίκες στην Κύπρο, και  σχεδόν 200 εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Τα συμπτώματα της ενδομητρίωσης περιλαμβάνουν επώδυνες εμμηνόρροιες, κατάθλιψη και κόπωση, ενώ η ασθένεια μπορεί ακόμη να οδηγήσει και σε στειρότητα.

Η Cyprus «EndoMarch» περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες όπως μαραθώνιο, και εκστρατείες στα Μέσα Ενημέρωσης (τόσο στην τηλεόραση όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) σχετικά με την πρόληψη, τη διάγνωση, τα συμπτώματα, τη θεραπεία και την πρόσβαση των γυναικών στην αναπαραγωγική υγεία.

Παράλληλα, σε ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση το Σάββατο 26 Μαρτίου, ο Δρ Ανδρέας Σταυρούλης, Επικεφαλής της Εκστρατείας, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος και Ιδρυτής του Κέντρου Ενδομητρίωσης & Γονιμότητας του American Medical Center, θα μοιραστεί χρήσιμες συμβουλές και θα συζητήσει με τις γυναίκες ζητήματα που αφορούν τα θέματα της ενδομητρίωσης και γονιμότητας.

Μάθετε περισσότερα για την ενδομητρίωση και τις λύσεις που παρέχει η Cryos International στον πάρακατω σύνδεσμο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!