MARKET NEWS

Το STOLI® Group Συνάπτει συνεργασία με την ROKiT Venturi Racing

Χορηγία φέρνει την elitVodka στους αγώνες Formula E

Το Stoli® Group, η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία ultra-luxury οινοπνευματωδών ποτών και κρασιών, ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία ενός από των brand της, της elit™ Vodka, με την ROKiT Venturi Racing. Ξεκινώντας από το Μεξικό, η συνεργασία τοποθετεί την elit™ Vodka ως κύριο υποστηρικτή της ROKiT Venturi Racing στο FIA Formula E World Championship.    

«Έχοντας τη βιωσιμότητα στο επίκεντρο του DNA μας, σχεδιάζουμε να υλοποιήσουμε ένα όραμα και μία αποστολή: να δημιουργήσουμε το πιο δυνατό και βιώσιμο portfolio ultra-luxury οινοπνευματωδών ποτών και κρασιών έως το 2025», σχολίασε ο Damian McKinney, Παγκόσμιος Διευθύνων Σύμβουλος του STOLI® Group. «Για τον σκοπό αυτό, αναζητούμε συνεχώς συνεργάτες που μοιράζονται το όραμά μας για τη βιωσιμότητα και το υλοποιούν με τόλμη και καινοτομία σε πολλαπλά μέτωπα. Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε την ύπαρξη αυτών των στοιχείων στην ομάδα ROKiT Venturi, που κατέχει ηγετική θέση στον ηλεκτρικό μηχανοκίνητο αθλητισμό, διοικείται από γυναίκα CEO και υποστηρίζει πλήρως τα δικαιώματα της κοινότητας LGBTQ». 

Με αφετηρία το Mexico City E-Prix του 2022, η elit™ Vodka θα καταλάβει κεντρική θέση στην οπτική παρουσία της ROKiT Venturi Racing, με branding που θα κοσμεί το μπροστινό και το πίσω φτερό, τα bargeboards και τον κώνο στη μύτη των οχημάτων της ομάδας που θα διαγωνιστεί στην 8η σεζόν. Το branding θα εμφανίζεται επίσης στις στολές των οδηγών Edoardo Mortara και Lucas di Grassi, στις στολές της ομάδας και στο γκαράζ της ROKiT Venturi Racing.

«Με μεγάλο ενθουσιασμό καλωσορίζουμε το Stoli® Group και την elit™ Vodka στην οικογένεια συνεργατών μας», δήλωσε η Susie Wolff, CEO της ROKiT Venturi Racing. «Μοιραζόμαστε και οι δύο υψηλούς στόχους για το μέλλον και μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με στόχο τη βιωσιμότητα, την κοινωνική ένταξη και την ανεκτικότητα κατά τη διάρκεια των επόμενων σεζόν».  

Η σύμπραξη αυτή επιδεικνύει την απόλυτη εμπιστοσύνη της Stoli® Group προς την ομάδα της ROKiT Venturi Racing, και αναδεικνύει την δέσμευση για την υλοποίηση του κοινού οράματος τους. Η ROKiT Venturi Racing αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το όχημα «Gen2» σηματοδότησε ένα σημαντικό τεχνολογικό άλμα στη Formula E, έχοντας σχεδόν διπλάσια χωρητικότητα αποθήκευσης ενέργειας από τον προκάτοχό του πρώτης γενιάς, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να αναπτύσσουν υψηλότερες ταχύτητες και να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις από ποτέ. Συμμετέχοντας στο FIA Formula E World Championship από την έναρξη του,  τον Δεκέμβριο του 2013 η ROKiT Venturi Racing έγινε ο πρώτος κατασκευαστής που εντάχθηκε στο άθλημα, πρωτοπορώντας και αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα της. Μέσω της συνεργασίας της με την ROKiT Venturi Racing, η elit™ Vodka έρχεται πιο κοντά στον στόχο της, ο οποίος είναι να κάνει τη διαφορά μέσω μιας ατζέντας βιωσιμότητας και της προώθησης της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ.

«Αν και μόνοι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα επιτυχημένο ταξίδι προς τη βιωσιμότητα, μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», κατέληξε ο McKinney. «Η ROKiT Venturi Racing, το Stoli® Group και η elit™ Vodka είναι ενωμένοι στην επιδίωξη της αριστείας, και δεν αρκούνται απλώς στο να είναι κορυφαίοι στους τομείς τους, αλλά φιλοδοξούν να υπερβούν το κατεστημένο, πετυχαίνοντας αυτό που μοιάζει ανέφικτο».

Σχετικά με το Stoli® Group

Το Stoli® Group ιδρύθηκε το 2013 και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή, το management και τη διανομή του διεθνή portfolio SPI. Κυρίως γνωστό για το brand Stolichnaya® Vodka, το Stoli® Group διεύρυνε το portfolio τα τελευταία χρόνια για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ζήτηση για premium on-premise και πιο εξεζητημένα ποτά.

Τα κύρια brands του είναι: Stoli®️  Vodka, Elit™ Vodka, Bayou®️  Rum, Kentucky Owl®️ , Villa One™, Gator Bite™ Rum Liquers, Cenote™ Tequila, Kah™ Tequila and Se Busca™ Mezcal.

Με παρουσία σε πάνω από 176 αγορές, το Stoli® Group λειτουργεί με μια αφοσιωμένη ομάδα 200 διανομέων σε όλο τον κόσμο. Με έδρα το Λουξεμβούργο, το Stoli® Group έχει εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αργεντινή και τις ΗΠΑ, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνται από τον περασμένο αιώνα. Για περισσότερες πληροφορείς, μπες στο: www.stoli-group.com.

Σχετικά με το elit Vodka

Ένα από τα brands του Stoli® Group, η elit™ Vodka είναι ένα από πιο βραβευμένα spirits της κατηγορίας της, έχοντας κατακτήσει 10 platinum awards και έχοντας τιμηθεί από το Beverage Tasting Institute με τον τίτλο best vodka 10 φορές.

Σχετικά με την ROKiT Venturi Racing

Η ROKiT Venturi Racing συμμετάσχει στο FIA Formula E World Championship από τη στιγμή της δημιουργίας του τελευταίου. Τον Δεκέμβριο του 2013 υπήρξε ο πρώτος κατασκευαστής που εντάχθηκε στο άθλημα, χτίζοντας έτσι μια πρωτοπόρα κληρονομιά. Τον Ιούνιο του 2018, η μάρκα Monegasque προχώρησε σε ένα σημαντικό βήμα διορίζοντας ως Team Principal την Susie Wolff, η οποία δέχθηκε την πρόκληση να οδηγήσει το Venturi στο επόμενο επίπεδο, ενισχύοντας και βελτιστοποιώντας την επιχειρησιακή του ομάδα για να αντεπεξέλθει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Για την 6η και 7η σεζόν, η Venturi συνεργάστηκε με τη Mercedes-Benz. Την παραμονή του εναρκτήριου γύρου της σεζόν στο Diriyah, η Venturi ανακοίνωσε μια τριετή συνεργασία με την ROKiT, την καινοτόμο εταιρία τηλεπικοινωνιών παγκόσμιου εμβέλειας, η οποία εμπιστεύτηκε την ομάδα της Venturi προκειμένου να επεκτείνει το portfolio της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η 7η σεζόν ήταν για την ROKiT Venturi Racing η πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα, με πέντε τερματισμούς στο βάθρο, δύο νίκες και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου vice-World Drivers’ Championship.

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία ένα καινοτόμο πρόγραμμα προκαταρκτικών δοκιμαστικών, η μοναδική αγωνιστική ομάδα του Μονακό είναι έτοιμη να ξεκινήσει, με πολλές προοπτικές και όραμα, την 8η σεζόν της Formula E, του κορυφαίου, πλήρως ηλεκτροκίνητου και ουδέτερου σε άνθρακα αγωνίσματος μηχανοκίνητου αθλητισμού. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου τον ιστότοπο του RVR.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!