VIRAL

Survivor: Δάκρυσε η Κάτια αναφερόμενη στη μαμά της και στη ζωή της στην Ουκρανία

H Κάτια Ταραμπάνκο, κατάγεται από την Ουκρανία και χθες είδαμε το μοντέλο, που πριν λίγες εβδομάδες επέστρεψε στο Survivor (είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν) να λυγίζει όταν μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της και ειδικά τη μητέρα της.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor όταν θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια και τη μητέρα της.

«Λέω κοριτσάκι μου κάτσε καλά για όσα περνάς, γιατί η μητέρα σου έχει περάσει πολύ χειρότερα από ότι έχεις περάσει εσύ εδώ πέρα. Η Ναταλία, η μητέρα μου, είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Όχι απλά είμαστε δεμένες και περνάμε πολύ χρόνο παρέα. Δεν μπορώ να πω ότι είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί ένα πιάτο φαγητό είχαμε, ρεύμα, νερό και κρεβάτι, που είναι τα βασικά.

Οτιδήποτε κάνω είναι για τη μητέρα μου. Είναι το στήριγμά μου. Είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος κι όχι μόνο για εμένα. Ήρθα εδώ πολύ μικρή και ζούσα δύο χρόνια με τον μπαμπά στην Ουκρανία. Τα έχτισε όλα μόνη της, είναι πατρονίστ» ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Μετά τη νίκη των Κόκκινων στο αγώνισμα επάθλου, η Κάτια είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μηνύματα για λίγα λεπτά με μία φίλη της. Και πάλι δεν παρέλειψε στείλει εμμέσως μήνυμα και στη μητέρα της. «Πες στη μαμά μου ότι την αγαπώ πολύ»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!