VIRAL

"Κράζουν" και πάλι την Τούνη για τις αναρτήσεις της από το Ντουμπάι

Για πολλοστή φορά η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks Ιωάννα Τούνη, εισπράττει βροχή αρνητικών σχολίων για τις αναρτήσεις που κάνει στα social media επιδεικνύοντας τις στιγμές χαλάρωσης και χλιδής που απόλαυσε στο πρόσφατο ταξίδι της στο Ντουμπάι.

Θυμίζουμε πως χθες προκλήθηκε μεγάλος σάλος όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα tweet σχολιάζοντας πόσο μαγικό μέρος είναι το Μαλιμπού όπου βρέθηκε και αμέσως δέχτηκε αμέτρητα αρνητικά σχόλια από χρήστες των social media που τον κατηγορούν για αναλγησία και πλήρη απουσία ενσυναίσθησης καθώς όλος ο πλανήτης αγωνία με τις εξελίξεις στην Ουκρανία.


Το ίδιο συνέβη και με την Ιωάννα Τούνη, η οποία πρόσφατα ταξίδεψε στο Ντουμπάι και μολονότι έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα, συνεχίζει να ανεβάζει στο Instagram πλάνα από τις διακοπές της.


Όπως αναφέρει το protothema.gr που αναδημοσιεύει και κάποια από τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει η influencer τις τελευταίες ώρες, η Ιωάννα Τούνη στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες η ίδια βρίσκεται σε πολύ υψηλά σημεία, ανάμεσα σε ουρανοξύστες και στη λεζάντα έγραψε: «219.5 μέτρα πάνω από το έδαφος Έχει κανείς υψοφοβία εδώ πέρα?»


Πολλοί από τους ακόλουθούς της έσπευσαν να απαντήσουν στην ερώτηση, που τους απηύθυνε, όμως, υπήρξαν και χρήστες που επέκριναν την δημοσίευσή της.

Εν μέσω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία, οι φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της Ιωάννας Τούνη στο Ντουμπάι, φαίνεται να προκάλεσαν οργή σε κάποιους.


Δείτε κάποια από τα σχόλια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!