VIRAL

Συγκινεί το μήνυμα της Lady Gaga για την Ουκρανία από τα SAG Awards

Εκθαμβωτική ήταν η Lady Gaga στα φετινά SAG Awards και η σταρ του πενταγράμμου και του σινεμά κατάφερε να στρέψει όλα τα φλας και τα βλέμματα πάνω της, αλλά η ίδια εκμεταλλεύτηκε την όλη δημοσιότητα για να στείλει ένα μήνυμα για την Ουκρανία.

Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν υπέρλαμπρη με τη λευκή - ασημί Armani τουαλέτα της και τα πανάκριβα Tiffany & Co κοσμήματά της και συναντήθηκε με αμέτρητες άλλες σταρ.

 


Η ίδια είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά τον καλό φίλο της και συνεργάτη της Bradley Cooper που η... χημεία τους είχε προκαλέσει πολλά σχόλια στο φιλμ A Star Is Born και φυσικά αυτό το reunion ενθουσίασε τους φαν και τους φωτογράφους που κατέγραψαν κάθε στιγμή.


Ωστόσο η ίδια η σταρ, μετά από μια βραδιά γεμάτη λαμπερά χαμόγελα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να μιλήσει για την Ουκρανία.


«Η πραγματική ευχή μου για απόψε το βράδυ είναι πως μετά από δύο ώρες με συναδέλφους μου στα SAG Awards θα καταφέραμε να κάνουμε το κοινό να χαμογελάσει... Ο κόσμος διαρκώς μας δίνει πολλούς λόγους για να ΜΗΝ χαμογελάμε. Απόψε προσεύχομαι για την Ουκρανία και στέλνω χαμόγελα στις καρδιές όλων ελπίζοντας να είμαστε και πάλι πλήρεις».
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!