VIRAL

Οι Lively & Reynolds κάνουν δωρεά 1 εκατομμύριο δολάρια στην Ουκρανία

Και χολιγουντιανοί αστέρες εκφράζουν πλέον δημόσια τη συμπαράστασή του στον ουκρανικό λαό μετά την εισβολή της Ρωσίας και ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του πλανήτη προχώρησε και σε μια έμπρακτη προσπάθεια αλληλεγγύης προς την Ουκρανία. 

Ο λόγος για τους χολιγουντιανούς αστέρες B;ake Lively και Ryan Reynolds που είναι γνωστοί για την φιλανθρωπική και οικολογική δράση τους.


Οι δυο τους ενθάρρυναν τους εκατοντάδες εκατομμύρια followers τους στα social media να στηρίξουν με δωρεές τη φιλανθρωπική δράση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ώστε να βοηθηθούν οι χιλιάδες Ουκρανοί πολίτες που αναγκάζονται να μετατοπιστούν λόγω της εισβολής της Ρωσίας.

 

Περισσότεροι από 50.000 Ουκρανοί έφυγαν από τη χώρα τους μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες, αφότου ξεκίνησε η ρωσική εισβολή, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Σύμφωνα με αρχικές εκτιμίσεις της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες, οι εσωτερικά εκτοπισμένοι ανέρχονται σε 100.000 ανθρώπους

Το διάσημο ζευγάρι έχει δεσμευτεί να καλύψει έως και 1 εκατομμύριο δολάρια σε δωρεές για την υποστήριξη των Ουκρανών προσφύγων. «Σε 48 ώρες, αμέτρητοι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους σε γειτονικές χώρες. Χρειάζονται προστασία. Όταν κάνετε δωρεά, εμείς θα προσθέσουμε μέχρι να φτάσουμε τα 1.000.000 δολάρια, δημιουργώντας διπλάσια υποστήριξη», έγραψε ο Ryan στο Twitter.

H Blake έγραψε στο Instagram: «Ο @vancityreynolds και εγώ διπλασιάζουμε κάθε δολάριο που δίνουμε στο @usaforunhcr έως και 1.000.000 δολάρια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Οι δε Ουκρανοί γέμισαν τα social media με αναρτήσεις όπου εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για αυτή την πράξη του διάσημου ζεύγους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!