VIRAL

Η Madonna ανέβασε στο Instagram πόζα της ενώ είναι στην τουαλέτα

Μια νέα ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η βασίλισσα της ποπ Madonna προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων.

H 63χρονη σταρ, αυτό το διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα ταινία που θα καταγράφει τη ζωή της και η ίδια έχει ανακοινώσει πως θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του αυτοβιογραφικού φιλμ της.


Έτσι αυτό το διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις της στα social media και μάλιστα πρόσφατα μας έδειξε και πλάνα από τις οντισιόν που η ίδια κάνει για να εντοπίσει ποια θα την υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη.


Τώρα όμως έκανε μια... περίεργη ανάρτηση όπου την είδαμε να ποζάρει στη λεκάνη της τουαλέτας.


Στη φωτογραφία, βρίσκεται καθισμένη στην τουαλέτα της, με το παντελόνι της τραβηγμένο. Γέρνοντας προς τα εμπρός, η τραγουδίστρια φαίνεται να κρατάει το πλαίσιο της πόρτας, ενώ έχει πάρει μια χαριτωμένη πόζα, βγάζοντας τη γλώσσα της έξω. 

Στη λεζάντα ωστόσο, γράφει μια φράση που θα μπορούσε, να αποδοθεί και μεταφορικά: «Μαζεύω τα σκ@τ@μου  επιτέλους!!» έγραψε και πρόσθεσε και τα... κατάλληλα emojis.

Αμέσως υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, αφού μπορεί οι φαν της να έχουν συνηθίσει τις προκλητικές αναρτήσεις της ποπ σταρ, αλλά πολλοί βρήκαν αηδιαστική αυτή την ανάρτηση, ενώ οι περισσότεροι σχολίασαν πως σε αυτές τις νέες πόζες η Madonna δείχνει... έφηβη και την κατηγόρησαν για υπερβολικό photoshop.



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!