VIRAL

Η Χρηστίδου σχολίασε την υπόθεση στην Πάτρα και δέχεται ύβρεις που σοκάρουν

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, η υπόθεση του ζευγαριού από την Πάτρα, που είδαν να πεθαίνουν από άγνωστα ιατρικά αίτια και τα τρία κοριτσάκια τους τα τελευταία χρόνια.

Χθες το ζευγάρι από την Πάτρα μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεοπτική εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα και περιέγραψαν μία μία τις υποθέσεις των θανάτων των τριών παιδιών τους.


Αυτή η συνέντευξη προκάλεσε οργασμό σχολίων στα social media και ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να εκφράσουν τη γνώμη τους και να ζητήσουν να σωπάσουν οι ακραίες φωνές πριν ολοκληρωθούν οι σχετικές έρευνες από τις Αρχές που εξετάζουν ενδελεχώς αυτή την υπόθεση, ήταν και η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.
 

«Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα.. Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωή. Σιωπή και υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στο twitter.

Μάλιστα κάποιος ενοχλήθηκε με αυτή την ανάρτηση και καtηγόρησε την παρουσιάστρια πως δεν έχει δικαίωμα να απαιτεί από τον κόσμο να μην σχολιάζει, αφήνοντας αιχμές πως η ίδια ίσως θεωρεί πως μόνο όσοοι βγαίνουν στην tv μπορούν να κάνουν σχόλιο.

Η Σίσσυ απάντησε σε αυτό το επικριτικό σχόλιο χρήστη για την ανάρτησή της, γράφοντας: «Μα τι λέτε;;; Δεν είναι «σχόλιο» η απόδοση τριπλής δολοφονίας σε μια μάνα όταν δεν υπάρχει ακόμα ούτε καν κατηγορητήριο. Αν κάνει κακό στον εαυτό της αύριο το πρωί που θα είμαστε όλοι εμείς; Αυτό λέω. Ας περιμένουμε να βγει η αλήθεια. Τίποτα άλλο».

Λίγο αργότερα αποκάλυψε ένα από τα απίστευτα υβριστικά μηνύματα που δέχεται μετά από την ανάρτησή της για την υπόθεση της Πάτρας και πραγματικά το μήνυμα σοκάρει

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!