VIRAL

Ο Λάμπρος "κατακεραύνωσε" τη Βρισηίδα με ένα tweet που έγινε viral

Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor και με το που επέστρεψε στην Αθήνα δεν άργησε να... ΑΠ ασφαλίσει και να στρέψει τα πυρά του κατά της πρώην συμπαίκτριάς του Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα στα τελευταία επεισόδια του Survivor δείχνει να έχει έρθει σε πολύ μεγάλη κόντρα με κάποιες συμπαίκτριές της και είδαμε πρόσφατα να ξεσπά μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην ίδια και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ενώ χθες την ακούσαμε να λέει πως την... μισούν οι Μυριέλλα και Ναυσικά.


Η ίδια αντιδρώντας στα όσα είπε ο Άρης πως την βλέπει απομονωμένη, κατηγόρησε τη Μυριέλλα πως έχει φλομώσει στο ψέμα τους νέους παίκτες για να κερδίσει συμμάχους. 'Εκραξε δε τη Μυριέλλα και για τα όσα είπε για το ροχαλητό.
Η Βρισηίδα είπε στην κάμερα πως η ίδια κάνει παρέα μόνο με όσους ταιριάζει.


Στην πορεία έστρεψε τα βέλη της ξανά κατά της Ναυσικάς και της Μυριέλλας και είπε πως οι δυο τους θέλουν η Κάτια να σημειώνει ήττες.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πάλι με ένα tweet του θέλησε να...ξεμπροστιάσει την πρώην συμπαίκτριά του και αποκάλυψε πως η ίδια ήθελε να προσεγγίσει τον Άρη αλλά δεν της έκατσε!
 


 

 

Δείτε πως σχολίασαν το tweet του Λάμπρου Κωνσταντάρα οι συντελεστές της εκπομπής Love It
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!