VIRAL

Ο Ρουβάς έκανε μια νέα ανάρτηση για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε χθες Σάββατο ο Σάκης Ρουβάς, αλλά τα όσα είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκάλεσαν σφοδρότατες αντιδράσεις.

Ο Σάκης Ρουβάς χθες μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, με αφορμή τη νέα διαδικτυακή συναυλία που σχεδιάζει αλλά κάποια στιγμή κλήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, η δίκη του οποίου ξεκίνησε πρόσφατα.


Ο Σάκης είπε αρχικά τα ακόλουθα:

«Όταν έσκασε η «βόμβα» έπεσα από τα σύννεφα. Τον Δημήτρη τον αγάπησα και ότι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης. Με βοήθησε καλλιτεχνικά. Όταν βγήκαν όλα αυτά στη δημοσιότητα τρόμαξα και φοβήθηκα, λυπήθηκα. Τι έχει συμβεί δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί, εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη. Μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με τον Δημήτρη και στεναχωριέμαι για τα θύματα. Είναι μια τραγωδία για εκείνα», σημείωσε.
Όμως στη συνέχεια είπε πως  «Όπως τους ναρκομανείς κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια» και αυτή η φράση του προκάλεσε σφοδρότατες αντιδράσεις με πολλούς να τον κατηγορούν πως συγκρίνει την παιδοφιλία και το βιασμό με τους εθισμούς σε ουσίες.΄

 


Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Σάκης Ρουβάς θέλησε μέσω Facebook να κάνει ορισμένες διευκρινήσεις.


«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!