VIRAL

Ο Κόρο και η σύντροφός του πήγαν για μπάνιο σε χιονισμένη παραλία [βίντεο]

Ο πρώην παίκτης της ομάδας των Μαχητών του Survivor Γιώργος Κορόμι, με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης απέδειξε σε όλους πως είναι όντως... survivor και μάλιστα οι "ψαριές" του που πρόσφεραν άφθονο φαγητό στην ομάδα του έχουν αφήσει εποχή.

Ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τη θάλασσα και τις καταδύσεις και τώρα που τα χιόνια στην Αττική έφτασαν μέχρι εκεί που σκάει το κύμα, ο Κόρο και η σύντροφός του, έβαλαν τα μαγιό τους και πήγαν για βουτιές στη θάλασσα σε μια χιονισμένη παραλία.


«"To appreciate the beauty of a snowflake it is necessary to stand out in the cold." Έτσι λοιπόν είπα σήμερα να κατέβω στην παραλία να απολαύσω τις νιφάδες χιονιού που πέφτανε ασταμάτητα αψηφώντας το κρύο και την κακοκαιρία εν ονόματι "Ελπίδα". Ήταν ευκαιρία λοιπόν να κάνω και μια βουτιά για να τονωθώ με ένα φυσικό "botox" !!! Ειχα την καλύτερη παρέα φυσικά μαζί μου που ακολούθησε πιστά ακόμα και στην βουτιά!!! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!!» έγραψε στη λεζάντα και ανέβασε πόζες του και βίντεο που μας έκαναν να... παγώσουμε!



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!