VIRAL

Τα οπίσθια της Kim Kardashian έγιναν και πάλι viral [εικόνες]

Στις Μπαχάμες είχε βρεθεί πριν από αρκετές ημέρες  η διαβόητη Kim Kardashian και έκτοτε η ίδια συχνά ανεβάζει πλάνα από τις διακοπές της στα social media και τώρα ανέβασε αυτή την πόζα της, με τα διάσημα οπίσθιά της σε πρώτο πλάνο και... γκρέμισε το Instagram.

Η Kim είχε βρεθεί στις Μπαχάμες, παρέα με το νυν σύντροφό της. το διάσημο κωμικό Pete Davidson με τον οποίο δείχνει να είναι φουλ ερωτευμένη μετά το διαζύγιό της με τον Kanye West.


 Μολονότι η Kim δεν έκανε καμιά κοινή ανάρτηση με τον Pete από το κοινό ταξίδι τους σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο, εδώ και περίπου 10 ημέρες η Kim συχνά ανεβάζει στο Instagram πόζες της με μπικίνι από τις Μπαχάμες και δείχνει πανευτυχής.


Τώρα όμως αποφάσισε να ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες της από τις διακοπές της, όπου μπορεί να μην φορά μπικίνι, αλλά ένα μακρυμάνικο μαύρο τοπ και το μαγιό της, αλλά επειδή φρόντισε να επιδείξει και πάλι τα διάσημα οπίσθιά της, αυτές οι νέες πόζες της έχουν προκαλέσει παροξυσμό στους φαν της.

 


Η ίδια απλά επέλεξε να γράψει στη λεζάντα, το λογοπαίγνιο «long time no... sea» δείχνοντας πως προφανώς αναπολεί τις διακοπές της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!