VIRAL

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε ξανά για τη διαρροή του ροζ βίντεο - Δείτε τί είπε

Λίγα 24ωρα μετά την ανάρτηση του βίντεο με το οποίο κατονόμαζε τον άνθρωπο που η ίδια πιστεύει πως είναι υπεύθυνος για την ανάρτηση ροζ βίντεο (εν αγνοία της) σε πορνογραφικά sites, η influencer Ιωάννα Τούνη έσπευσε να ανεβάσει ένα νέο βίντεο και να μιλήσει εκ νέου για το τί συνέβη.

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα θέλησε με ένα βίντεο να ξεκαθαρίσει πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος, δεν εμπλέκεται στη δική της υπόθεση, θέλοντας να διαψεύσει όσα ακούγονταν για τον επιχειρηματία, με αφορμή και το σάλο που έχει ξεσπάσει με την υπόθεση βιασμού 24χρονης σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.


Η Ιωάννα για πρώτη φορά κατονόμασε το άτομο που θεωρεί υπεύθυνο για τη διαρροή του δικού της βίντεο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την άμεση αντίδρασή του, καθώς ο ίδιος κατέθεσε μήνυση εις βάρος της.


Το βράδυ της Δευτέρας (17/1), η Ιωάννα ξέσπασε ξανά εναντίον του, με ένα νέο βίντεο το οποίο ανέβασε στο Instagram γράφοντας: στη λεζάντα: «ΤΕΛΟΣ η εποχή που το θύμα φοβάται να κατονομάσει τον θύτη» και με το οποίο δίνει περισσότερα στοιχεία για τη δική της υπόθεση.

«Λοιπόν ήρθε αυτή η ώρα. Ας μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Δεν ανεβάζω stories τα τελευταία 24ωρα, μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα για το πού είμαι χαμένη. Άλλοι από ενδιαφέρον, άλλοι από κουτσομπολιό φαντάζομαι, αλλά δεν έχει σημασία. Είμαι καλά, όχι ομολογουμένως στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση που θα μπορούσα να βρίσκομαι, μιας και σήμερα έτρεχα όλη μέρα σε δικηγόρους επειδή αλλάζω δικηγόρο για την υπόθεση μου τρίτη φορά.

Οπότε δεν μου είναι πολύ ευχάριστο. Πρέπει να εξιστορήσω όλη την ιστορία που δεν είναι ιδιαίτερα παραμυθένια από την αρχή σήμερα και να βγάλουμε κάποια πορίσματα με τον δικηγόρο για το τι έχει πάει λάθος στην υπόθεση.

Προχθές πήρα το θάρρος για πρώτη φορά να κατονομάσω τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το revenge porn βίντεο. Ο Μ.Κ. με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε ερωτική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου.

Ξεκάθαρα ήξερε ότι ο φίλος του τραβάει, καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και συνεχίζει τη σεξουαλική πράξη. Αυτό που με κράτησε από το να πω το όνομά του όλα αυτά τα χρόνια είναι ο φόβος. Η πρώτη αντίδραση που πήρα από το πανελλήνιο είναι ότι “η βίζιτα είναι ξαπλωμένη στο Range Rover. O θύτης θα βγει θύμα και με κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ποιος το έχει κάνει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας στη Θεσσαλονίκη. Εγώ ήμουν μία άγνωστη κοπέλα τότε. Όπως και να έχει είμαι μία κοπέλα που πουλάει και αυτό το πληρώνω και συνεχίζω να το πληρώνω. Έχω χτυπηθεί πολλές φορές».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!