VIRAL

Viral έγινε το tweet της Γαρμπή για την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλος σάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη της υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται γόνοι γνωστών επιχειρηματικών οικογενειών.

Το συμβάν φέρεται να έγινε την παραμονή της πρωτοχρονιάς και η 24χρονη κατέθεσε το βράδυ της Παρασκευής (14.01), δυο εβδομάδες μετά από την αρχική της καταγγελία, με τον δικηγόρο της, Αθανάσιο Ζιώγα, να αποκαλύπτει πτυχές της υπόθεσης με δηλώσεις του.

«Καταγγέλλεται βιασμός από 3 άτομα που ήταν στη σουίτα του ξενοδοχείου. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεων γνωστών της ανθρώπων από χώρους καταστημάτων τους οποίους εμπιστευόταν. Ήταν και άλλες κοπέλες εκεί», ανέφερε ο κ. Ζιώγας ενώ πρόσθεσε: «Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της, χωρίς τη συναίνεσή της», πρόσθεσε. Παράλληλα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Χαμός στο twitter


Η υπόθεση έχει προκαλέσει χαμό από σχόλια στα ελληνικά social media, με hashtags κατά του ξενοδοχείου και brands των επιχειρηματιών που φέρονται να εμπλέκονται να είναι στα trends μαζί φυσικά με το #metoo.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε δε μια ανάρτηση που φέρεται να έκανε Κύπρια πολιτικός η οποία αναρωτήθηκε τί έκανε η 24χρονη στη σουίτα.


Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν όμως να σχολιάσουν τα όσα λέγονται στο Διαδίκτυο ήταν και η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, που με ένα tweet στρέφει τα βέλη της κατά όσων κατηγορούν την 24χρονη.

«Την νάρκωσαν,την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορεξεις τους.Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει & με ντροπιάζει.Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο.» έγραψε η τραγουδίστρια και το tweet της έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και σχόλια.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!