VIRAL

Σε μια σειρά του BBC ακούσαμε ένα χιτ του Ρακιντζή και ο ίδιος εξηγεί πως συνέβη αυτό

Τις τελευταίες ημέρες κάνει το γύρο των ελληνικών  social media ένα απόσπασμα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του BBC που φέρει τον τίτλο "The Tourist όπου ακούγεται μια παλιά μεγάλη μουσική επιτυχία του Μιχάλη Ρακιντζή.

Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστής είναι ο Jamie Dornan ο γοητευτικός σταρ που ενσάρκωσε τον Mr Gray στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι.


Η σειρά καταγράφει τη ζωή ενός θύματος αυτοκινητιστικού ατυχήματος (Dornan) που ξυπνάει στο νοσοκομείο και δεν θυμάται ποιος είναι. Υπάρχει όμως και ο ρόλος του  Kostas Panigiris (τον ενσαρκώνει ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Alex Dimitriades.


Σε ένα από τα έξι επεισόδια της σειράς, βλέπουμε τον Alex να τραγουδά μέσα στο αμάξι το "Δικός σου για πάντα" του Μιχάλη Ρακιντζή, ενώ το ίδιο κομμάτι ακούγεται και στο τέλος του επεισοδίου.


Ο ίδιος ο Μιχάλης Ρακιντζής ρωτήθηκε για το πως ξαφνικά το τραγούδι ακούστηκε σε αυτή την τηλεοπτική σειρά και ο ίδιος είπε η εταιρεία παραγωγής της σειρά ζήτησε από τις ελληνικές δισκογραφικές εταιρίες λίστες με τα πιο δημοφιλής τραγούδια των 90s στη χώρα και τελικά επιλέχθηκε το δικό του κομμάτι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!