VIRAL

Ο Τριαντάφυλλος εκφράζει δημόσια τη στήριξή του στον Κατσαούνη [εικόνα]

Με μια ανάρτησή του στο Instagram, η οποία αμέσως προκάλεσε πολλά σχόλια, ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor Τριαντάφυλλος, πήρε δημόσια θέση για τις φετινές εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Τριαντάφυλλος πέρυσι είχε καταφέρει να προκαλέσει μεγάλο ντόρο με τη συμμετοχή του στο Survivor και όλοι μιλούσαν για τον... Daffy.


Φέτος, πολλοί θεώρησαν πως ο Βαλάντης, θυμίζει τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο, ο ίδιος ο τραγουδιστής με τη χθεσινή ανάρτησή του, έδειξε πως μάλλον ταυτίζεται με τον Λαρισαίο αγρότη Γιώργο Κατσαούνη.


Χθες λοιπόν είδαμε τον... Τσακατσούκα να δέχεται βολές από τους πάντες στο συμβούλιο και ο Daffy ανέβασε μια παλιά φωτογραφία από το περσινό Survivor και έγραψε όλο νόημα στο Instagram: «Τι σας θυμίζει όλο αυτό ::: όλοι ενάντια σε ένα παίχτη ;;; Ο Γιωρίκας μίλησε πολύ καλά και μπράβο του . Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίον του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;;; Άντε πάμε.... Έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!