VIRAL

Ο Τζούμας έκανε μια δήλωση για τις γυκαικοκτονίες που προκάλεσε σοκ [βίντεο]

Τις τελευταίες μέρες έχει προκληθεί μεγάλος σάλος με το σεξιστικό παραλήρημα Έλληνα Μητροπολίτη και σαν να μην έφτανε ο ντόρος που προκλήθηκε, ο 77χρονος ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας έκανε μια εξίσου σεξιστική δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις.

Θυμίζουμε πως ο Μητροπολίτης Κοζάνης, Παύλος, κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας, στον ναό του Αγίου Νικολάου, μετά τον αγιασμό των υδάτων στο πλαίσιο του εορτασμού των Θεοφανίων στην πόλη.

Ο μητροπολίτης εκνευρισμένος ίσως, από κάποια “φασαρία” που ακουγόταν, ανέφερε επί λέξει: «Εσείς οι γυναίκες δε μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας;».

Και συνέχισε απευθυνόμενος στους άντρες πιστούς: «Πώς τις αντέχετε;».

«Μετά αναρωτιέστε ‘τι είπε ο δεσπότης;’», συμπλήρωσε.

 

Και φυσικά αμέσως προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις για αυτή τη δήλωση του Μητροπολίτη.

Σήμερα, όμως, σε τηλεοπτικές δηλώσεις του στην κάμερα πρωινής εκπομπής, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας, φάνηκε να... συμφωνεί με τον Μητροπολίτη.


«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που αμέσως προκάλεσε αντιδράσεις

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!