VIRAL

H Chrissy Teigen κάνει μπάνιο με τα παιδιά της και διχάζει τα social media

Μια ανάρτηση που έκανε το γνωστό πρώην top model και παρουσιάστρια Chrissy Teigen κατάφερε να προκαλέσει πληθώρα σχολίων και να... διχάσει τους εκατομμύρια followers της Αμερικανίδας celebrity στο Instagram.

Η 36χρονη σταρ και σύζυγος του πολυβραβευμένου μουσικού Jogn Legend μετρά πάνω από 36 εκατομμύρια followers στο Instagram και θέλησε να μοιραστεί μαζί τους μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει ένα αφρόλουτρο μαζί με τα δυο παιδιά της: τον 3 ετών Miles και την 5 ετών κόρη της Luna.


«Δεν απεικονίζονται: οι ατελείωτοι τσακωμοί», έγραψε στη λεζάντα η Chrissy και μάλλον ούτε η ίδια δεν περίμενε τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε αυτή η ανάρτησή της, αφού αμέσως πολλοί έσπευσαν να την... κράξουν, λέγοντας πως βρίσκουν απαράδεκτο το να είναι γυμνή μια μητέρα δίπλα στα παιδιά της.
 

«Οι τσακωμοί μεταξύ των παιδιών είναι φυσιολογικοί. Το να κάνεις μπάνιο με τα παιδιά σου δεν είναι», έγραψε ένας χρήστης. Άλλοι σχολίασαν ότι η Λούνα και ο Μάιλς ήταν «πολύ μεγάλοι» για να κάνουν μπάνιο με τη μαμά τους. Ωστόσο, άλλοι δεν είδαν τίποτα κακό στη φωτογραφία. «Το να είσαι απλά γυμνός δεν έχει τίποτα το σεξουαλικό», έγραψε ένας fan. «Αν νομίζεις ότι αυτό το αγόρι θα κοιτάξει το γυμνό σώμα της μαμάς του και θα κάνει σεξουαλικές σκέψεις, τότε αυτό λέει περισσότερα για την αισχρότητα σου παρά για οτιδήποτε άλλο. Το γυμνό σώμα είναι φυσιολογικό».

Άλλοι παλι την κατηγόρησαν πως κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα και κάποιοι παρατήρησαν πως η ίδια έχει μπει στη μπανιέρα με μακιγιαρισμένο το πρόσωπό της και την κράζουν για... στημένες πόζες.

Η ίδια πάντως, μολονότι συνήθως δεν διστάζει να απαντήσει σε όλους και για όλα, αυτή τη φορά δεν έκανε κανένα σχόλιο στα αμέτρητα αρνητικά μηνύματα που συγκέντρωσε αυτή η ανάρτησή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!