VIRAL

Η Kim Kardashian συνάντησε τον πρώην της σε ένα μνημόσυνο [εικόνες]

Πριν λίγες ώρες έγινε μια μοναδική Louis Vuitton επίδειξη μόδας, για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου fashion designer Virgil Abloh, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 41 ετών, ηττημένος από τον καρκίνο, βυθίζοντας την παγκόσμια μόδα και τους διάσημους φίλους του σε ένα απίστευτο πένθος.

Στην επίδειξη μόδας - μνημόσυνο, παρούσα ήταν φυσικά και η Kim Kardashian που υπήρξε στενή φίλη του Virgil και η ίδια, όπως και άλλες celebrities (όπως η Bella Hadid) έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που ράγισε καρδιές, αφού σε αυτή η Kim δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει πως ένας τόσο καλός φίλος της πέθανε τόσο νωρίς: «Ο Θεός δεν κάνει λάθη. Το γνωρίζω αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να ρωτώ "γιατί"; Γιατί τον Virgil; Γιατί αυτόν τόσο νωρίς;» γράφει,


Η συνάντηση με τον Kanye
Στην επίδειξη μόδας - μνημόσυνο, βρέθηκε και ο διάσημος ράπερ Kanye West, ο πρώην σύζυγος της Kim, που επίσης υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του Virgil.


Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια συνάντηση του Kanye και της Kim (η οποία είχε μαζί της και τη μεγάλη κόρη της North) μετά την αποκάλυψη πως η Kim έχει πλέον δεσμό με το διάσημο κωμικό Pete Davidson. Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες πως ο Kanye στην επίδειξη - μνημόσυνο, ακούστηκε να λέει πως η οικογένειά του πρέπει να επανενωθεί και πολλοί αναφέρουν πως εκλιπαρούσε την Kim να μην προχωρήσει με το διαζύγιο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!