VIRAL

Είδαμε τον Απόστολο Γκλέτσο να γίνεται... θηρίο σε περιφερειακό συμβούλιο [βίντεο]

Έξω φρενών έγινε ο ηθοποιός και πολιτικός Απόστολος Γκλέτσος σε ένα περιφερειακό συμβούλιο και τώρα κάνει το γύρο του Διαδικτύου, ένα βίντεο που καταγράφει την... έκρηξη νεύρων του πρωταγωνιστή της σειράς Μόλις Χθες.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr που αρχικά ανέβασε και το σχετικό βίντεο στα social media, το απόγευμα της Τρίτης συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος μέσω τηλεδιάσκεψης και όταν η συζήτηση έφτασε στα έργα που θα πραγματοποιηθούν στην πληγείσα από τις πυρκαγιές Εύβοια, ο Απόστολος Γκλέτσος τοποθετήθηκε, ζητώντας διευκρινίσεις για τα έργα τα οποία θα γίνουν και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει.

«Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Οι εξηγήσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού δεν έπεισαν τον Απόστολο Γκλέτσο και κάπου εκεί ο τελευταίος… έκανε μπαμ. «Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα». Κάπου εκεί ο πρόεδρος του Περιφερειακού Ηλίας Σανίδας λέει στον Α. Γκλέτσο να αφήσει τον Περιφερειάρχη να ολοκληρώσει και είχαμε… έκρηξη!

«Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα. Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει», είπε έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος.

Κάπου εκεί ακούγεται ο Φ. Σπανός να λέει οι απειλές περισσεύουν με το κρεσέντο Γκλέτσου να συνεχίζεται: «Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!