VIRAL

Οριστικά και επίσημα "ελεύθερη" είναι πλέον η Britney Spears [βίντεο]

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, η pop star Britney Spears πλέον με οριστική δικαστική απόφαση είναι ελεύθερη από την κηδεμονία που της είχε επιβληθεί με προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις.

Στις 12 Νοεμβρίου έγινε σε δικαστική αίθουσα στην Καλιφόρνια η ακρόαση που σήμανε και την οριστική απόφαση λήξης της κηδεμονίας της Britney.


 Θυμίζουμε πως ήδη δικαστήριο πρόσφατα είχε αποφασίσει την απομάκρυνση του πατέρα της ποπ σταρ, του Jamie Spears από το ρόλο του κηδεμόνα της και πλέον απομακρύνεται και ο προσωρινός κηδεμόνας που είχε οριστεί, με την τελική απόφαση να προβλέπει όμως μια σταδιακή και μεταβατική περίοδο άρσης της κηδεμονίας και παραχώρησης εξουσιών και ρόλων στην σταρ που επιτέλους ξαναπαίρνει τη ζωή, την περιουσία και την καριέρα της στα χέρια της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Η ίδια η Britney ανέβασε στα socia media βίντεο με τους αναρίθμητους φαν της που πανηγύριζαν μετά το άκουσμα της απόφασης και δηλώνει πως θα κλαίει από χαρά το υπόλοιπο της ημέρας και πως επιτέλους αισθάνεται ελεύθερη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Στα δε social media, γίνεται χαμός και πολλές σταρ, όπως η Lady Gaga επίσης έσπευσαν να συγχαρούν την Britney για την "απελευθέρωσή" της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!