VIRAL

Χαμός έγινε με τον εμβολιασμό του Γκουντάρα - Η Κάκκαβα εξοργίστηκε

Oι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, που είναι εδώ και 11 χρόνια παντρεμένοι, είναι το τηλεοπτικό δίδυμο που έχει αναλάβει φέτος την παρουσίαση του Live του Big Brother και της εκπομπής Όλα Γκουντ, αλλά τις τελευταίες ώρες έγιναν αποδέκτες αναρίθμητων σχολίων, με αφορμή τον εμβολιασμό με την τρίτη δόση κατά της Covid - 19.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με μια ανάρτησή του στο Instagram, θέλησε να κάνει γνωστό, πως έσπευσε να ακολουθήσει τις σχετικές οδηγίες των ειδικών και να λάβει και την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.
«Έλα και η αναμνηστική…Βοήθεια μας...» έγραψε στη λεζάντα και τον είδαμε να χαμογελά, ενώ κάνει το εμβόλιο στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο Αθηνών.


Όμως το γεγονός πως ο παρουσιαστής δεν φορά μάσκα στη φωτογραφία, προκάλεσε αναρίθμητα αρνητικά σχόλια, ενώ πολλά ήταν και τα σχόλια που έκαναν όσοι αμφισβητούν τη σημασία ή την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, αλλά και οι αρνητές της πανδημίας.


Η σύζυγος του παρουσιαστή, εξοργίστηκε με αυτά τα σχόλια και έσπευσε να υπερασπιστεί το σύζυγό της και να εξηγήσει γιατί δεν φορά μάσκα.

«Ας χαλαρώσουμε λίγο» είπε χαρακτηριστικά η Νάταλι Κάκκαβα: «Πήγαμε χθες με τον Γρηγόρη στο Σισμανόγλειο για να κάνει την αναμνηστική του δόση στο εμβόλιο. Είχε κάνει τον Μάιο το μονοδοσικό, το Johnson και έκανε χθες την αναμνηστική δόση πάλι με Johnson. Εγώ του τράβηξα μια φωτογραφία την ώρα που του έκανε η νοσοκόμα το εμβόλιο και την ανέβασε ο Γρηγόρης. Σήμερα βλέπω από κάτω πάρα πολλά σχόλια του τύπου «έλα ρε, ποιον δουλεύεις», «δεν φοράς μάσκα», «η άλλη δεν φοράει γάντια», «με κοροϊδεύετε», «τι είναι αυτά που λέτε», «δεν σε πιστεύουμε». Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο.

Δεν είναι ότι λέμε και ότι κάνουμε ψεύτικο. Έβγαλε για δέκα δευτερόλεπτα την μάσκα για να βγάλω εγώ την φωτογραφία. Τώρα εάν η κυρία φορούσε γάντια, συγχωρέστε μας, δεν είναι κάτι το οποίο το προσέξαμε ή το τσεκάραμε γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι. Είμαστε όλοι πιεσμένοι, το καταλαβαίνω αλλά μην βλέπουμε μόνιμα φαντάσματα και μάγισσες. Το λέω σαν συμβουλή για να το ακούω και γω.

Είναι δύσκολη η περίοδος που διανύουμε. Όλοι έχουμε τα θέματα μας και πολλά μάλιστα αλλά ας είμαστε πιο ανθρώπινοι. Ας πιστεύουμε αυτά που μας λένε. Δεν είναι κακό. Να βρούμε την ανθρωπιά μας και να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας».

Μάλιστα, πόσταρε και το πιστοποιητικό εμβολιασμού



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!