VIRAL

Τουλάχιστον 8 άτομα σκοτώθηκαν σε συναυλία του Travis Scott - Χάος στο Χιούστον

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν πριν λίγες ώρες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Astroworld  που διοργάνωσε ο ράπερ Travis Scott, ο σύντροφος της διαβόητης Kylie Jenner, στο Χιούστον των ΗΠΑ με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 8 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για το χάος που επικράτησε στην συναυλία.

Όπως αναφέρει το in.gr μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ κάνουν λόγο για αρκετούς νεκρούς και πολλούς τραυματίες, με την αστυνομία στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση να επιβεβαιώνει τον θάνατο οκτώ ανθρώπων.

«Έχουμε οκτώ επιβεβαιωμένα θύματα σε αυτό το σημείο» είπε η αστυνομία στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι συνολικά 23 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ασθενοφόρα και πυροσβέστες κλήθηκαν μετά από πολλαπλούς τραυματισμούς που αναφέρθηκαν τη βραδιά έναρξης του φεστιβάλ μουσικής. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή που υπέστησαν αρκετοί συμμετέχοντες, ωστόσο ακόμη το τοπίο παραμένει θολό.

«Το πλήθος άρχισε να πιέζεται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής και ο κόσμος άρχισε να πανικοβάλλεται» είπε ο αρχηγός της πυροσβεστικής του Χιούστον

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 13 νεκρούς ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί 10 ετών και για πάνω από 100 διακομιδές τραυματιών σε νοσοκομεία.

Βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πολλούς ανθρώπους να είναι ξαπλωμένοι στο έδαφος, καθώς η δυνατή μουσική συνεχίζει να παίζει και ο Travis Scott δέχεται βροχή υβριστικών μηνυμλατων επειδή δεν σταμάτησε το σόου ενώ γύρω του επικρατούσε χάος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!