VIRAL

Χιλιάδες "κράζουν" τον Chris Pratt για τα όσα είπε για το "υγιές" παιδί του

Οργισμένα σχόλια και σφοδρή κριτική προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε ο χολιγουντιανός σταρ Chris Pratt θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του για τη νυν σύζυγό του και κόρη του Arnold Schwarzenegger, η οποία  πέρυσι  έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ο 42χρονος ηθοποιός Chris Pratt το 2019 παντρεύτηκε την 31χρονη Katherine Schwarzenegger, κόρη του διάσημου ηθοποιού και πολιτικού των ΗΠΑ και οι δυο τους απέκτησαν μαζί μια κορούλα, την ενός έτους Lyla.


Θυμίζουμε πως ο Chris Pratt to 2018, πήρε διαζύγιο με την επίσης διάσημη ηθοποιό Anna Farris, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 2009 και μαζί είχαν αποκτήσει ένα γιο τον 9χρονο σήμερα Jack Pratt, ο οποίος όμως γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.


Ο Chris Pratt, με μια ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για τη νυν σύζυγό του και ανέβασε μια κοινή πόζα τους, σχολιάζοντας το με πόση λατρεία τον κοιτάζει η γυναίκα του.


Όμως στην ίδια ανάρτηση, αφού παραθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά της γυναίκας του για τα οποία είναι ευγνώμων, γράφει πως την ευγνωμονεί επειδή του χάρισε «μια πανέμορφη, υγιή κόρη».


Αυτή η φράση εξόργισε πολλούς, που έσπευσαν να θυμίσουν στον ηθοποιό πως έχει και ένα γιο και τον κράζουν που με τόσο αδιάντροπο τρόπο κάνει διακρίσεις ανάμεσα στα παιδιά του σε "υγιή" και "μη υγιή" 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!