VIRAL

Έξαλλος έγινε ο Γρηγόρης Πετράκος με την ακύρωση των μαθητικών παρελάσεων

Σε εθνικό πένθος βρίσκεται η Ελλάδα, μετά το θάνατο της πολιτικού Φώφης Γεννηματά, η κηδεία της οποίας γίνεται σήμερα Τετάρτη 27/10 και σε ένδειξη σεβασμού ανακοινώθηκε η ματαίωση των σημερινών μαθητικών παρελάσεων στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα η σορός της Φώφης Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί και στις 14.00 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. Η ταφή της Φώφης Γεννηματά θα γίνει στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, ενώ με ανακοίνωσή του ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακήρυξε τη σημερινή ημέρα ως ημέρα Εθνικού Πένθους.


«Μετά την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό της Χώρας της 27ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικού πένθους για την εκδημία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού, πρώην Υφυπουργού, πρώην Νομάρχη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς και Βουλευτή, Φωτεινής Γεννηματά δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσαλονίκη» αναφέρει η ανακοίνωση για την ματαίωση των παρελάσεων στην ελληνική συμπρωτεύουσα και αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου,


Χθες λοιπόν, ο Ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε: «Όχι κύριοι. Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου. Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του! Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς. Δε θα σας περάσει» και συγκέντρωσε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!