VIRAL

Πολύ κράξιμο πέφτει στο twitter για το νέο άγαλμα της Μαρίας Κάλλας

Η Αθήνα θέλησε να τιμήσει την κορυφαία ερμηνεύτρια και διεθνούς φήμης σοπράνο Μαρία Κάλλας, με το να κάνει την περασμένη Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια ενός νέου αγάλματος, που απεικονίζει τη θρυλική αοιδό, αλλά το άγαλμα μάλλον δεν άρεσε σε πολλούς και προκάλεσε πικρόχολα και χλευαστικά σχόλια στα social media.

Πρόκειται για ένα δημιούργημα που φιλοτέχνησε η Αφροδίτη Λίτη και τοποθετήθηκε στο αλσύλλιο της Ροβέρτου Γκάλι, επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο κέντρο της Αθήνας.Ο συγκεκριμένος αδριάντας είναι κατασκευασμένος από γυαλιστερό μπρούντζο. Η πρωτοβουλία και η ανάθεση έγιναν από τον Ελληνικό Σύλλογο Μαρία Κάλλας, ενώ η διαδικασία των εγκρίσεων της χωροθέτησης από το ΚΑΣ και τους άλλους φορείς υπήρξε χρονοβόρα.


Η όψη του  αγάλματος ωστόσο δεν φαίνεται πως ικανοποίησε πολλούς χρήστες των social media οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα άγαλμα που δεν παραπέμπει στη μεγάλη Ελληνίδα αοιδό.

 

Μάλιστα κάποιοι συγκρίνουν το άγαλμα με τον κακό από το Terminator, ενώ σε κάποιοι σχολίασαν πως τους θυμίζει το αγαλματίδιο των Οσκαρ!

Πάρτε μια γεύση από το χαμό που γίνεται στο twitter

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!