VIRAL

H Madonna έδειξε τα οπίσθιά της στο σόου του Jimmy Fallon [βίντεο]

Με αφορμή την κυκλοφορία του μουσικού ντοκιμαντέρ Madame X που καταγράφει την ομώνυμη περιοδεία της, η 63χρονη βασίλισσα της ποπ Madonna εμφανίστηκε στο σόου του Jimmy Fallon και προκάλεσε μεγάλο χαμό!

Η 63χρονη σταρ εμφανίστηκε στο ''The Tonight Show'' και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι θεατές βλέποντας το ντοκιμαντέρ της θα κατανοήσουν ότι η τέχνη είναι «σημαντική για τις ζωές μας».

Αμέσως μετά σηκώθηκε και ξάπλωσε μπρούμυτα πάνω στο γραφείο του παρουσιαστή.


Η αντίδραση του παρουσιαστή ήταν άμεση, προσπαθώντας να αναλάβει ρόλο πυροσβέστη: «Όχι, όχι, Madonna  σταμάτα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Σταμάτα τώρα».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής έβγαλε το σακάκι του και προσπάθησε να καλύψει το σώμα της σταρ.

Η Madonna σηκώθηκε όρθια και είπε γελώντας: «Κανένας δεν θα δει τίποτα, Θεέ μου». Aμέσως μετά, χωρίς να την πτοεί κανένας και τίποτα, σήκωσε τη φούστα της και έδειξε τα οπίσθιά της στην κάμερα, προτού καθίσει πάλι.

Στη συνέντευξη η σταρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για ρόλους που έχει απορρίψει. Αποκάλυψε ότι δεν δέχθηκε ρόλο στο Matrix. «Μπορείς να το πιστέψεις; Είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γίνει ποτέ», σχολίασε και πρόσθεσε ότι ένα μικρό κομμάτι της μετανιώνει για αυτή τη στιγμή της ζωής της.

Επίσης επιβεβαίωσε ότι απέρριψε τον ρόλο της Catwoman στο Batman Returns, όπως πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο Showgirls. Ωστόσο, ανέφερε ότι μετάνιωσε την απόφασή της μόνο για την πρώτη ταινία.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!