VIRAL

Η κυρία Κατίνα από τη Σαντορίνη μάλωσε τον Gordon Ramsey για το αλάτι [βίντεο]

Άγριο... κράξιμο έφαγε ο διάσημος σεφ Gordon Ramsey από την κυρία Κατίνα που έχει ταβέρνα στη Σαντορίνη, αφού η Ελληνίδα ταβερνιάρισσα μάλωσε τον πολυβραβευμένο σεφ για το πολύ αλμυρό φαγητό του!

Ο διάσημος Βρετανός σεφ μαζί με ένα Γάλλο και έναν Ιταλό σεφ ταξίδεψαν στην Ελλάδα και τώρα προβάλλονται στη βρετανική tv τα επεισόδια του σόου ταξιδιού και μαγειρικής Gordon, Gino and Fred Go Greek  και στο πιο πρόσφατο επεισόδιο οι σεφ επισκέφτηκαν τη Σαντορίνη και βρέθηκαν στην ταβέρνα της Κατίνας στο Αμμούδι, το λιμανάκι στην Οία, αλλά ο Gordon Ramsey δέχτηκε σφοδρή κριτική από την κυρία Κατίνα για ένα από τα πιάτα που ο ίδιος ετοίμασε και η ίδια έγινε viral και σήμερα την είδαμε να μιλά και σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Ακουστά τον είχα τον Gordon Ramsey, τον είχα δει και στην τηλεόραση. Έφτιαξε μία σαλάτα. Έψησε γαρίδες. Έκανε και κάτι σαν τομάτα με κεφτέδες. Μόνο η σαλάτα είχε πολύ αλάτι. Ήταν αλμυρή η κάπαρη, και έβαλε και αλάτι», εξήγησε η ίδια.

«Ο Ιταλός τον κορόιδευε όταν μου έδωσε να φάω και αντέδρασα. Όταν έκλεισαν οι κάμερες ήταν πολύ ευγενικός. Δικό μου μυστικό δεν του είπα. Τους είχαμε φτιάξει διάφορα γλυκά. Μουσακά έφαγαν και τρελάθηκαν», πρόσθεσε για τη γνωριμία της με το διάσημο σεφ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!