VIRAL

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και στο twitter έγινε χαμός

Viral έγινε αμέσως η είδηση της αποφυλάκισης του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος είχε μπει στη φυλακή τον περασμένο Μάιο καθώς του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για εννέα αδικήματα (δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα).

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είχε κατηγορηθεί για ηθική αυτουργία στην επίθεση που έγινε στις 16 Απριλίου στο σπίτι του, σύσταση συμμορίας, ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη οπλοκατοχή, οπλοφορία, προμήθεια, κατοχή εκρηκτικής βόμβας και διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης και ψευδή καταγγελία.


Όμως τώρα ο ανακριτής του έδειξε την πόρτα της εξόδου από τον Κορυδαλλό καθώς εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του υπό συγκεκριμένους όρους.

Έτσι μετά από πέντε μήνες στον Κορυδαλλό, ο πρώην παρουσιαστής και εκδότης κατέβαλλε 30.000 ευρώ εγγύηση και αποφυλακίσθηκε με όρους την απαγόρευση να επιστρέψει και πάλι στην TV και να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από την χώρα.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση της αποφυλάκισης του παρουσιαστή το hashtag #φουρθιωτης πήρε φωτιά στο twitter με πολλούς να σχολιάζουν ειδικά τον περιοριστικό όρο που του επιβλήθηκε να μην βγαίνει στα τηλεοπτικά κανάλια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!