VIRAL

Αυτό το σποτ της τόπλες Khloe Kardashian "κόπηκε" από την τηλεόραση στις ΗΠΑ

Η Khloe Kardashian αποφάσισε για πρώτη φορά να κάνει ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ για να διαφημίσει τη νέα της συλλογή με jeans από το δικό της brand "Good American" αλλά μάλλον της βγήκε... ξινή αυτή η απόφαση, αφού η αμερικανική τηλεόραση, απαγόρευσε την προβολή του σποτ, καθώς θεωρήθηκε πολύ προκλητικό!

Θυμίζουμε πως όλες οι διαβόητες αδελφές Kardashians και Jenners, εδώ και χρόνια έχουν καταφέρει να στήσουν άκρως επιτυχημένες επιχειρήσεις, προωθώντας τα προϊόντα τους, σχεδόν αποκλειστικά μέσω social media.


H Khloe όμως αποφάσισε πως ένα τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ θα βοηθούσε πολύ στην προώθηση του brand της αλλά μάλλον δεν περίμενε πως αυτό θα λογοκρίνονταν.


Η Page Six, αναφέρει πως το αρμόδιο αμερικανικό τηλεοπτικό συμβούλιο BS&P  (Broadcast Standards and Practices) θεώρησε πολύ προκλητικό αυτό το τηλεοπτικό σποτ και απαγόρευσε την τηλεοπτική του μετάδοση από τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.


Εκπρόσωπος της εταιρείας Good American που έχει δημιουργήσει η 37χρονη Khloe, επιβεβαίωσε την είδηση πως το σποτ απαγορεύτηκε και είπε πως το σποτ θα μονταριστεί εκ νέου προκειμένου να πάρει την έγκριση για να προβληθεί τηλεοπτικά στο άμεσο μέλλον.

Προς το παρόν το... απαγορευμένο σποτ έγινε viral στα social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!